- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiet111
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.
Van egy Acer aspire 5715z laptopom. Memóriát és processzort szeretnék benne cserélni.
Jelenleg 2 Gb memória van benne. Ha minden igaz GL960 chipsettel rendelkezik.A kérdés, hogy mennyire tudnám bővíteni a memóriát, illetve milyen modulokkal. Jelenleg 2x1 GB 667 Mhz ramok vannak benne. Új memóriákkal nem lehetne rábírni a 800 Mhz-s működésre. Úgy olvastam valahol, hogy max 3 Gb-ig lehe bővíteni, és ott sem mindegy melyik modult hova teszem.
A pocesszor pedig egy T2310-es processzor, ezt szeretném kicserélni egy minél gyorsabbra, én T7700, T7800 szemeltem ki. Socket P foglalatú a processzor tokzása, ha minden igaz.
Szóval ebből a laptopból szeretném kihozni a legtöbbet, és bármiféle tanácsot szívesen veszek!
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest