Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung NP-RV510-A02HU típusú notim, amit szeretnék kicsit felgyorsítani. A WOT-tal szoktam játszani, gyakran az asztali gép helyett kénytelen vagyok ezt használni, de ez főleg a legutóbbi frissítés óta inkább csak kínszenvedés. Finoman szólva sem játékra optimalizált....de csak emiatt nem veszek másik gépet, viszont a lehetőségekhez képest javítanék a helyzeten.
Szóval a paraméterek jelenleg:Gondolom a VGA integrált, nem cserélhető, de egy procicsere talán előrelépés lehetne.
Az RV-510 sorozatban láttam, hogy van amit Pentium T4500 2,30 GHz procival árultak, gondolom egy ilyen jó lenne ebbe is. Ezen kívül még korábban is linkelt Socket P jelű processzorok közül bármelyik 800FSB 45 nm jó lehet?Elnézést, kicsit elrontottam a képet, de a lényeg talán látszik így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest