Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dermesztő #8577 üzenetére
HD3000 van az összes 2nd. gen. Core i processzorban.
A HD4000 az már az Ivy Bridge processzorokhoz tartozik.Én egyébként i3-assal (2310M) és HD3000 IGP-vel nálam is fut a WoT, bár én nem játszok vele, csak kipróbáltam. Alacsony volt az FPS, az tény, bár játszható volt ettől még; inkább a HD3000 az, ami kevés a játékhoz.
Youtubeon egyébként vannak videok arról, hogy fut különböző processzorokkal a HD3000-en a játék.Az i7-esek TDP-je már 45Watt, a géped hűtését nem ahhoz tervezték.
Csak kettő 35W-os van köztük (2620M, 2640M), de ezek is csak kétmagosak, mint a többi i3, i5. Vagyis HT-esek ezek is ugyebár, így 4 magosnak látja az oprendszer a processzort.
És hát az i7-esekben is HD3000 van.Ha játékra is használod a gépet, inkább egy AMD konfigot kellett volna venned, azokban jobb IGP van, még az alap verziókban is, mint az Intel HD sorozata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Xbox tulajok OFF topicja
- HP notebook topic
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged