Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion DV6000-es laptopom AMD-s alaplappal, amit szeretnék Intel-esre cserélni. az AMD-sel eddig csak a probléma volt, mivel az AMD-NVIDIA kombináció ebben a termékben az egyik leggyakoribb hibaforrás, amiről szerintem már mindenki tud.

Szóval a kérdésem, hogy melyik Intel-es alaplapot ajánljátok.

434722-001 - System board (motherboard) without memory - Full-featured (FF), nVIDIA G72M chipset
434723-001 - System board (motherboard) without memory - Full-featured (FF), Intel 945GM chipset
434724-001 - System board (motherboard) without memory - De-featured (FF), featuring the Intel 945GML chipsetEzek közül gondoltam választani egyet, de nem tudom, melyik lenne a legjobb megoldás.

Proci, és memória, már a legkevesebb, amivel bajlódni kelljen.
Eddig ez van most benne:
443775-001 - System board (motherboard) - Supports AMD Turion 64-bit dual-core mobile processor, full-featured (X2-es 1.8Ghz-es proci dolgozik benne)
Várom az ötleteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Arc Raiders
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx