- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion DV6000-es laptopom AMD-s alaplappal, amit szeretnék Intel-esre cserélni. az AMD-sel eddig csak a probléma volt, mivel az AMD-NVIDIA kombináció ebben a termékben az egyik leggyakoribb hibaforrás, amiről szerintem már mindenki tud.
Szóval a kérdésem, hogy melyik Intel-es alaplapot ajánljátok.
434722-001 - System board (motherboard) without memory - Full-featured (FF), nVIDIA G72M chipset
434723-001 - System board (motherboard) without memory - Full-featured (FF), Intel 945GM chipset
434724-001 - System board (motherboard) without memory - De-featured (FF), featuring the Intel 945GML chipsetEzek közül gondoltam választani egyet, de nem tudom, melyik lenne a legjobb megoldás.
Proci, és memória, már a legkevesebb, amivel bajlódni kelljen.Eddig ez van most benne:
443775-001 - System board (motherboard) - Supports AMD Turion 64-bit dual-core mobile processor, full-featured (X2-es 1.8Ghz-es proci dolgozik benne)
Várom az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos autók - motorok
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- HBO Max
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest