Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DiceBlade
üzenetére
A VGA abban a gépben cserélhető, ezért kérdeztem mit is akarsz csinálni pontosan.
A 10Watt meg igen sok egy notinál.

Valahogy így néznek ki a TDP-k:
35Watt a normál.
25Watt az már örömteli, de ilyen nem nagyon van, vagy azok már alacsonyabb teljesítményűek, mint 35W-os társaik.
45Watt az meg zabál.
és van még 55Watt is, de mondjuk azt nem tudom minek gyártják notikba..
Aztán vannak még az alacsonyabb áramfelvételű LV, ULV, CULV jelzésű processzorok, amik 7, 11, 13, 17W-os TDP-khez tartoznak, de ezek teljesítménye is arányosan kisebb, mint a normál 35W-os kategóriákhoz tartozók.A másik probléma a magas hőtermelésű processzoroknál, h ha nem bírja a laptop a megnövekedett teljesítmény igényt kiszolgálni, akkor a processzor throttlingolni fog. Ráadásul nem tudom annak az alaplapnak hány fázisú a processzor tápellátó áramköre, egy négymagos processzor többet kér "enni", mint egy kétmagos CPU.
Ha nagyon lassúnak érzed a gépet, inkább egy SSD-t tegyél bele, az megdobja a sebességet.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PH! Szakszervezet
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Drón topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx