- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Netfone
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
válasz
Balázs1986 #7692 üzenetére
Hiába keresgélek, nem találok róla ilyen jellegű specifikációt. AIDA-val pedig csak a jelenlegi processzorra vonatkozó infókat találok, egyéb támogatott foglalatról sehol nem ír a program.
Azt hiszem az lesz a legegyszerűbb, ha írok a Lenovo Supportnak és megkérdezem tőlük, bízva abban, hogy rendesek lesznek ,és segítenek.
A próba nem járható út, bontatlan, új processzorról lenne szó, kicsit macerás lenne, ráadásul én egyedül meg sem tudom csinálni, mert túl laikus vagyok hozzá, keresnem kell egy segítőkész informatikus ismerőst aki meg tudná nekem csinálni a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell WD19S / 180W adapter
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged