Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Az a 4 proci amit írtam az Y570 support oldalán található datasheet-ben van, azok elvben jók. Ennél a procinál tényleg akkor jársz legjobban, ha rákérdezel a Lenovo-nál (már ha meg tudják mondani egyáltalán, hogy BIOS szinten támogatott-e). Meg akkor a turbo mode-ra is kérdezz rá, ha a BIOS-ban most nem látsz ilyen állítási lehetőséget (ha látsz is, a procid miatt valószínűleg most nem állítható).
Ha Szegeden vagy Békéscsabán vagy, én szívesen cserélem neked ingyé' -
Balázs1986
őstag
Nem, igazad van, ez Sandy. Elnézést, valamit nagyon mellénéztem délután
A foglalatok viszont nem ugyanazok (tied: FCBGA1023 vagy PPGA988; 2510E: FCPGA988). Alaplapodról kellene tudni, milyeneket támogat.
Ha a foglalat nem gond, akkor:
Mindkért proci 32nm, 35W, elvileg menni fog, feltéve, hogy a BIOS-od támogatja. És az is kérdés, hogy a turbo mode menni fog-e (a jelenlegi procidnak nincs ilyen, így lehet, hogy a te típusod BIOS-ából is kihagyták). Ha nem fog menni, akkor a fentebb soroltak elvileg még mindig számításba jöhetnek.
A másik kérdés az lesz, hogy a hűtésed elég lesz-e.
Ha van lehetőséged, először mindenképp csak kipróbálásra kérd el. -
Balázs1986
őstag
Lehet, hogy nem fogja szeretni az Ivy bridge procit.
A datasheet szerint ezekre tudod upgrade-elni (legalábbis a gyártó ezeket említi):
2nd generation Intel® Core™ i7-2670QM (2.20GHz, 6MB Cache)
2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM (2.00GHz, 6MB Cache)
2nd generation Intel® Core™ i5-2430M (2.40GHz, 3MB Cache)
2nd generation Intel® Core™ i5-2410M (2.30GHz, 3MB Cache)Szerk.: Esélyes, hogy több 2.generációs procit is támogatna, de a 3.generáció erősen kérdéses. Főleg, mert -ha jól láttam- HM65 chipset van benne, az meg az Intel szerint, ahogy írtam is, nem támogat, csak Sandy Bridge procikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged