Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Pont egy ilyen átalakítót láttam az aprón pár napja, elég olcsón. Ezért gondolkodtam el ezen a lehetőségen. Folytatva, hogy közben Neked, Tim82-nek, és PeachMan-nek is megköszönjem megtiszelő válaszaitokat, egy (pontosabban kettő) nagyon régi P4-es FS/Gericom notebookhoz kellene. Sajnos ennek a két notebooknak meg vannak számolva a hónapjai, ezért túl sokat már nem szeretnék költeni rájuk. Viszont arra gondlotam, hogy egy beépített sata/ssd tovább vihető a következő gépbe, ha a beépítés nem ütközik "elvi" akadályba. A hely hiány nekem is eszembe jutott, de ez olyan régi gép, amelyben asztali ram van, vagyis túl sokat nem spóroltak a hellyel. Szerintem lehet beférne, bár ezt a hétvégén inkább megnézem. (igaz, tutibb megoldás lehetne az microsata-s 1,8-as storage)
Szóval számomra az a lényeg, hogy elviekben megoldható, ha belefér, és nem járna túl sok anyagi ráfordítással, hogy a bennük levő tetű lassú, döglődő hdd-k leváltásra kerüljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest