Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Macrodroid
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog01
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést:
Van egy Asrock Vision 3D 137D típusú nettop pc-m. Közel két éve szolgál, nagy örömömre. A közelmúltban viszont kitaláltam, hogy nem ártana kicsit nagyobb teljesítmény. Az ok amiért ide írok az, hogy ez a gép legnagyobbrészt mobil alkatrészekből áll össze. A proci egy Core i3-370M, a videokártya egy Geforce GT425M.
Kérdésem: lehetséges-e ebben a gépben a fő alkatrészek (proci, videokártya) cseréje? Az alábbi tesztben levő fotók szerint mindkét komponens eltávolítható elvileg (jómagam még nem szedtem szét a gépet, nem tudtam csekkolni):
http://images.bit-tech.net/content_images/2010/10/asrock-vision-3d-mini-pc-135b-review/asrock-3d-vision-intel.jpg
http://images.bit-tech.net/content_images/2010/10/asrock-vision-3d-mini-pc-135b-review/asrock-3d-vision-nvidia.jpgHa igen, vajon hol találhatok ehhez alkatrészeket?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-roller topik
- Asztalos klub
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Battlefield 6
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx