Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew-V
csendes tag
Üdvözlet!
Van egy régi Toshiba Satellite 2180CDT laptopom (zasszonypajtás írkál rajta) amiben kikönyökölt a CD meghajtó (pörgeti a lemezt de beolvasni nem tudja). Bontottam egy porosodó roncsból egy Toshiba SD-R2002 DVD meghajtót ami külsőre (méret + egy db rögzítő csavar helye) olyan mint ami eredetileg a gépben van.
Mivel nem tudom kiszedni a régit:
- passzol-e ebbe a gépbe ez a típus, felismeri-e a DVD mivoltát vagy ez már sok Neki a jóból? (egyébként windows ME van rajta ha ez számít driver szempontból)
- hogy a fenyőbe lehet kibányászni a gyárit a gépből???
Egy db rögzítő csavart találtam az alján, kicsavartam de semmi. Próbáltam finoman kihúzni előre de nem jött... A másikat simán ki lehetett venni - igaz az nagyon darabokban volt így könnyen hozzá lehetett férni és rásegíteni... Van valami plussz trükk (pöcök vagy rejtekajtó), esetleg szét kell bombázni az egész tokot hogy hozzáférjek vagy csak rángassam meg erősebben egy méretes fogóval? (persze a kérdés nem arra vonatkozik hogy addig húzzam míg ki nem szakad mert a másikat is be kéne tenni...)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Gran Turismo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Interactive Brokers társalgó
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ASUS SA203H Pen 2.0
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx