- Mobil flották
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turbobusa #6797 üzenetére
Tegyél fel egy CPU-Z-t, azzal ki lehet olvasni, h milyen proci van benne, mekkora L2 tárral.
Celeronokban 128KB, 256KB L2 tár van. (Ha ez valami P3-as klón, akkor lehet akár 512 is, de nem hiszem.)
P4-esekben 512KB van, és ahhoz, h egy gép jól használható legyen, a szakirodalom szerint 512KB-1MB L2 tár kell.
Celeronban FSB is kevesebb lehet, mint egy "igazi" P4-esnek.De lehet felesleges, annyira régi a gép, h akármit csinálsz vele, nem sokat gyorsulna a lassú merevlemez miatt. A ram bővítése az jó ötlet, 768MB-al már elfutkároz a Win.
Ha újrarakod az oprendszert, drivereket találtál már hozzá?
Esetleg ha van egy másodlagos merevlemezed, előbb tedd azt bele, tegyél fel arra egy XP-t, és ha minden driver megvan, akkor legyalulhatod az eredeti merevlemezt is.
Ez csak elővigyázatosság, nehogy sírás legyen a driverhiány vége.Esetleg egy Win 7-el is megpróbálkozhatsz (32bitessel), lehet felismer mindent, akkor nem kell driverekkel vacakolni.
4ezerért 512?
Atyaúristen..
Ennyiért majd' 4GB DDR3-at lehet venni..darvak:
Mivel Samsung oldalán nincs fent (az angolon se), csak Google találatokat találtam én is, be akartam linkelni, hol írták pl, h alapkiépítésben mennyi ram van/volt benne, vagy h hol írták, h a billentyűzet alatt vannak a ramok, de már ne kelljen megkeresnem, jó sok idő elment vele amúgy is. :/
Szörnyű a Samu, h nem képes a régi gépeihez is terméktámogatást adni.Ja igen, sok esetben "fejből nyomom", a chipsetek, processzorok számozása, tulajdonságai nem bonyolult, sokat kell olvasni hozzá, de mivel rendszeresen követem az infós cikkeket, könnyen eligazodok.
De ezért csináltam pl ezeket a listákat, h ne kelljen keresgélni neten, itt egyben vannak.Írtad, h a 845GV-t hol olvastam abban, amit linkeltél a notiról.
Ezt nem értem, a notiról nem linkeltél semmit.
Valamilyen adatlap volt Googlen, ill. más angol fórumokon is az SD ram jött elő, mint ebbe a gépbe való memóriatípus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Kerékpársportok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP 65W töltő eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest