Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
he7edik.
üzenetére
Az első generációs Core i sorozat még melegebb volt, mint a második generációs. De ezek egyébként így működnek. Dolgozik egy pillanatra a proci, akkor felmelegszik. A Tjmax. egyébként 105C°. Szóval az a 75 az nem sok.
Egyébként ha nem megy a dedikált kártya, akkor a prociba épített IGP dolgozik, ami szintén emeli a proci hőmérsékletét.
Meg hát az egy turbós proci, ha bekapcsol a turbo, akkor majdnem 3GHz-re pörög fel, ott termelődik egy kis hő, ezért pörög fel a venti, h aztán lekapcsoljon ha már nincs szükség olyan intenzív hűtésre.Örülj neki, h nem egyfolytában pörög mint pl. az enyém.
Nekem az alap fordulatszám is olyan hangos, h mikor megvettem, azt hittem kivágom. Kellett egy kis idő mire megszoktam.
Am mióta van meg a gép?
1-2 éves?
Volt már takarítva?
Úgy veszed észre, mostanában melegebb levegőt fúj ki, és mintha alapból többet menne a ventije, mint amikor megvetted?
Akkor itt az ideje szétszedni, és kifújni a porcicákat a venti és a hűtő lamellái közül.Csak az asztalon használt gép is tele tud menni hihetetlen mértékben kosszal.

Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LED világítás a lakásban
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx