- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biliskmer
aktív tag
Szevasztok!!
Lenne egy kérdésem, de nem tudom, hogy melyik forum is kell nekem, ezért ha rossz helyen vagyok szóljatok.
Havernak van egy két éve vásárolt Acer TimelineX 3820TG notija.
Meséltem neki a nemrég PH megjelent mSATA SSD teszt eredményét.
Arra jutottunk ,hogy szeretne a notiba egyet, de van egy pici gond ezzel.A notiban mindössze 1 db mSATA/Mini PCI Express csati van (ami jelenleg a wifi modul helye, nem szivesen venné ki, a wifi azért hasznos...), mivel optikai meghajtó nincs ezért a merevlemez rögzítő keret sem alternatíva.
Viszont a notiban ki van hagyva a hely egy második mSATA/Mini PCI Express csatinak, csak magát a csatolót nem forrasztották be.Ismertek valakit aki megfelelő felszereléssel igényesen be tudna forrasztani egy csatit?
Az alaplapot elnézve a csatihoz el van vezetve aminek kell, csak a foglalat hiányzik.(vásárláskor 250k-s noti, és lespóroltak egy csatit )
Új hozzászólás Aktív témák
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Autós topik
- RAID
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest