- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biliskmer
aktív tag
Szevasztok!!
Lenne egy kérdésem, de nem tudom, hogy melyik forum is kell nekem, ezért ha rossz helyen vagyok szóljatok.
Havernak van egy két éve vásárolt Acer TimelineX 3820TG notija.
Meséltem neki a nemrég PH megjelent mSATA SSD teszt eredményét.
Arra jutottunk ,hogy szeretne a notiba egyet, de van egy pici gond ezzel.A notiban mindössze 1 db mSATA/Mini PCI Express csati van (ami jelenleg a wifi modul helye, nem szivesen venné ki, a wifi azért hasznos...), mivel optikai meghajtó nincs ezért a merevlemez rögzítő keret sem alternatíva.
Viszont a notiban ki van hagyva a hely egy második mSATA/Mini PCI Express csatinak, csak magát a csatolót nem forrasztották be.Ismertek valakit aki megfelelő felszereléssel igényesen be tudna forrasztani egy csatit?
Az alaplapot elnézve a csatihoz el van vezetve aminek kell, csak a foglalat hiányzik.(vásárláskor 250k-s noti, és lespóroltak egy csatit )
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx