Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hát, a 17 dolláros az licites volt, ezért volt az alacsony ár. Mostanra nem tudom hol tarthat, nem is figyeltem, miután megláttam, hogy licitelgetős.

Végül már úton is van a végleges, ami kijött 8300-ból, mivel a szállítás maga ingyenes. winner_hun korrekt volt messzemenőkig, a maradék pénzt vissza is utalta a tizesből.
mervlemez valószínű, hogy cserés lesz majd, nem szórakozgatok a javítgatással. De egyrészt idő, mire összeszedek rá valamennyi pénzt, másrészt meg nem tudom, pontosan milyet is keressek. A mostani típusa SAMSUNG HM160HC (149 GB, IDE), valami hasonló méretűt akarok majd, csak pl 2,5" vagy 3,5" méretű kellene nekem, és egyebek terén még tájékozódnom kell...ha van tippje valakinek innen, örömmel fogadom azt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx