Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elképzelni se tudom, h miért nem rakta a HP bele a listába az i3 330-ast.
Még arra gondoltam, talán később dobta a piacra az Intel, mint a többit; de nem, mert a 350-essel egy időben jelent meg.Egyébként ez viszonylag gyakran előfordul, h ilyesmi felsorolásból kifelejtenek a noti gyártók egy-egy procit.
Nem aggódnék, h nem viszi.

Az Intel HD nem hiszem, h bármilyen negatív hatással lenne, (ezért nem is említettem meg), a listán szereplő többi prociban is van, azok pedig javasoltak ebbe a modellbe. Inkább örülj, a 35Wattos TDP jótékonyan fog hatni a hűtésre.
Hol mertek olyat írni, h a HM55 nem vinné a legkisebb i3-ast?
Ez egy olyan dolog, amit meg se nézek, az Intel féle dokumentációban számtalanszor láttam már, h miket visz az ötvenes sorozatú chipkészlet.A notihoz kétféle BIOS érhető el, az első a 390-es proci támogatásást segíti elő, a másik a hőtermelés kordában tartásához nyújt hatékonyabb segítséget.
De ha bele tudod próbálni, mielőtt kifizeted, akkor érdemes kipróbálni, beszéld meg az eladóval.
De 100%, h mennie kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx