Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elképzelni se tudom, h miért nem rakta a HP bele a listába az i3 330-ast.
Még arra gondoltam, talán később dobta a piacra az Intel, mint a többit; de nem, mert a 350-essel egy időben jelent meg.Egyébként ez viszonylag gyakran előfordul, h ilyesmi felsorolásból kifelejtenek a noti gyártók egy-egy procit.
Nem aggódnék, h nem viszi.

Az Intel HD nem hiszem, h bármilyen negatív hatással lenne, (ezért nem is említettem meg), a listán szereplő többi prociban is van, azok pedig javasoltak ebbe a modellbe. Inkább örülj, a 35Wattos TDP jótékonyan fog hatni a hűtésre.
Hol mertek olyat írni, h a HM55 nem vinné a legkisebb i3-ast?
Ez egy olyan dolog, amit meg se nézek, az Intel féle dokumentációban számtalanszor láttam már, h miket visz az ötvenes sorozatú chipkészlet.A notihoz kétféle BIOS érhető el, az első a 390-es proci támogatásást segíti elő, a másik a hőtermelés kordában tartásához nyújt hatékonyabb segítséget.
De ha bele tudod próbálni, mielőtt kifizeted, akkor érdemes kipróbálni, beszéld meg az eladóval.
De 100%, h mennie kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx