- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Megérkezett az ML-34, ahogy írtad:
"Akkor persze, h megéri, hiszen egy csapással használhatóvá válik a gép." Pontosan!
Ég és föld, youtube videók stb, még a 720P HD youtube videót is lejátsza bár nagyon néha megakad de a hang megy tovább és a kép is, eddig jobban akadt.
A windows a cserét úgy értékelte, hogy a cpu pont 3,9-ről 3,5-re csökkent, a ram pedig 3,9-ről 4,1-re nőtt. Úgy tűnik masszívan a MHz-re van ráállva ugyanis a régi proci 2000 mhz, az "új" csak 1800, tölteni nem tölt be gyorsabban ami eltér: több program futtatásakor rugalmasabb, több chrome lap is nyugodtan futhat, youtube videók közötti váltás és a videó nagy képernyőre kirakása egy pillanat műve lett, Avi videóba beletekerés 1-2 mp volt eddig, a jelenlegivel nincs várakozás, ahova kattintok máris ott folytatja.
Hozzátartozik, hogy az 512MB => 1024 MB memória váltás is sokat dobott a gépen.
Ingyen került hozzám a gép, burkolata volt sérült, megragasztottam, kijavítottam, ahol hiányos volt (egyik sarok széle) oda folyékony műanyagot öntöttem majd méretre vágtam, tökéltesen követi a noti formáját. Kapott egy procit (2e), + 512MB ramot (3e), egy eredeti asus újszerű táskát (3e) ami még kell egy asus usb-s optikai egér de azt nem találok sajnos és akkor teljes lesz a szett, fel is van újítva a gép is és mivel van benne mikrofon, webkamera, wlan, infra, 4 usb, sd kártya olvasó, mindenféle kimenet így még volt értelme foglalkozni vele
Faterom meg örül, ő használja
Amennyit pedig nála megy (napi 1 óra néha 2 néha 1 se...) ki lesz kímélve 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Faterom meg örül, ő használja
Pyttawrx