Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Thunderzolee #5483 üzenetére
Megérkezett az ML-34, ahogy írtad:
"Akkor persze, h megéri, hiszen egy csapással használhatóvá válik a gép." Pontosan!
Ég és föld, youtube videók stb, még a 720P HD youtube videót is lejátsza bár nagyon néha megakad de a hang megy tovább és a kép is, eddig jobban akadt.
A windows a cserét úgy értékelte, hogy a cpu pont 3,9-ről 3,5-re csökkent, a ram pedig 3,9-ről 4,1-re nőtt. Úgy tűnik masszívan a MHz-re van ráállva ugyanis a régi proci 2000 mhz, az "új" csak 1800, tölteni nem tölt be gyorsabban ami eltér: több program futtatásakor rugalmasabb, több chrome lap is nyugodtan futhat, youtube videók közötti váltás és a videó nagy képernyőre kirakása egy pillanat műve lett, Avi videóba beletekerés 1-2 mp volt eddig, a jelenlegivel nincs várakozás, ahova kattintok máris ott folytatja.
Hozzátartozik, hogy az 512MB => 1024 MB memória váltás is sokat dobott a gépen.
Ingyen került hozzám a gép, burkolata volt sérült, megragasztottam, kijavítottam, ahol hiányos volt (egyik sarok széle) oda folyékony műanyagot öntöttem majd méretre vágtam, tökéltesen követi a noti formáját. Kapott egy procit (2e), + 512MB ramot (3e), egy eredeti asus újszerű táskát (3e) ami még kell egy asus usb-s optikai egér de azt nem találok sajnos és akkor teljes lesz a szett, fel is van újítva a gép is és mivel van benne mikrofon, webkamera, wlan, infra, 4 usb, sd kártya olvasó, mindenféle kimenet így még volt értelme foglalkozni vele
Faterom meg örül, ő használja
Amennyit pedig nála megy (napi 1 óra néha 2 néha 1 se...) ki lesz kímélve
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Megreformálná a PC-s kézikonzolok SSD-jét a Biwin
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest