Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imitto

csendes tag

Sziasztok!

Notebook RAM bővítéskor futottam bele a következőbe: Eddig 4 GB RAM volt a gépben, mivel kell a sebesség meg a memória, memóriát is bővítettem (volna). Kivettem a 2 db. 2 GB DDR3 1066MHz lapkát és 2 db. 4 GB-os A-DATA DDR3 1066MHz memóriát tettem bele - természetesen egyformák, egyszerre lettek rendelve. Indításkor csak 4 GB-ot látott a gép. Kivettem az egyiket, a gép indult, bármelyik foglalatba tettem ezt be. A másikat bármelyik foglalatba tettem a gép nem indult. Visszavittem 72 órán belül, cserélték, a berendelt cseredarabbal ugyanezt játszotta el. Most ott állunk hogy jövő hétre több darabot rendelnek be és belepróbálgatjuk...elég hihetetlen hogy ugyanattól a gyártótól kettő egymás utáni is gyári hibás lenne, de a fenti leírás alapján nem lehet a noti a hibás. A gyártó weblapján a notihoz írják hogy 8GB-ig bővíthető, BIOS frissítve. Tapasztaltatok már ilyet? Benéztem valamit?

Típus: ACER Aspire 8940g
    Konfig: Intel i7, jelenleg 4GB A-Data 1066MHz RAM, 128GB A-Data S599 SSD, NVIDIA GeForce GT 240M 1GB GDDR

Új hozzászólás Aktív témák