- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
imitto
csendes tag
Sziasztok!
Notebook RAM bővítéskor futottam bele a következőbe: Eddig 4 GB RAM volt a gépben, mivel kell a sebesség meg a memória, memóriát is bővítettem (volna). Kivettem a 2 db. 2 GB DDR3 1066MHz lapkát és 2 db. 4 GB-os A-DATA DDR3 1066MHz memóriát tettem bele - természetesen egyformák, egyszerre lettek rendelve. Indításkor csak 4 GB-ot látott a gép. Kivettem az egyiket, a gép indult, bármelyik foglalatba tettem ezt be. A másikat bármelyik foglalatba tettem a gép nem indult. Visszavittem 72 órán belül, cserélték, a berendelt cseredarabbal ugyanezt játszotta el. Most ott állunk hogy jövő hétre több darabot rendelnek be és belepróbálgatjuk...elég hihetetlen hogy ugyanattól a gyártótól kettő egymás utáni is gyári hibás lenne, de a fenti leírás alapján nem lehet a noti a hibás. A gyártó weblapján a notihoz írják hogy 8GB-ig bővíthető, BIOS frissítve. Tapasztaltatok már ilyet? Benéztem valamit?
Típus: ACER Aspire 8940g
Konfig: Intel i7, jelenleg 4GB A-Data 1066MHz RAM, 128GB A-Data S599 SSD, NVIDIA GeForce GT 240M 1GB GDDR
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged