- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imitto
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #4608 üzenetére
Én is így látom, a gyanús az volt hogy 2 modul volt egymás után gyári hibás. Mikor a bolttal beszéltem kérdeztem melyiket ajánlják, Kingston vagy A-Data, az értékesítő azt mondta egyértelműen az A-Data (egy árban is voltak) - Kingston cuccal meg már vásároltam be szarul (2 egymás utáni Pendrive, cserélni se akarták, az még érdekes volt...) így döntöttem ezek mellett. Lehet kár volt...
-
imitto
csendes tag
Sziasztok!
Notebook RAM bővítéskor futottam bele a következőbe: Eddig 4 GB RAM volt a gépben, mivel kell a sebesség meg a memória, memóriát is bővítettem (volna). Kivettem a 2 db. 2 GB DDR3 1066MHz lapkát és 2 db. 4 GB-os A-DATA DDR3 1066MHz memóriát tettem bele - természetesen egyformák, egyszerre lettek rendelve. Indításkor csak 4 GB-ot látott a gép. Kivettem az egyiket, a gép indult, bármelyik foglalatba tettem ezt be. A másikat bármelyik foglalatba tettem a gép nem indult. Visszavittem 72 órán belül, cserélték, a berendelt cseredarabbal ugyanezt játszotta el. Most ott állunk hogy jövő hétre több darabot rendelnek be és belepróbálgatjuk...elég hihetetlen hogy ugyanattól a gyártótól kettő egymás utáni is gyári hibás lenne, de a fenti leírás alapján nem lehet a noti a hibás. A gyártó weblapján a notihoz írják hogy 8GB-ig bővíthető, BIOS frissítve. Tapasztaltatok már ilyet? Benéztem valamit?
Típus: ACER Aspire 8940g
Konfig: Intel i7, jelenleg 4GB A-Data 1066MHz RAM, 128GB A-Data S599 SSD, NVIDIA GeForce GT 240M 1GB GDDR
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest