Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatanka
csendes tag
Sziasztok remélem jó topicba írok.
Jó barátom sikeresen betörte a laptopja kijelzőjét. ASUS K50AB. Magyarországon a cserére 40000-60000 ft körüli összeggel kellett volna kalkulálni, ezért úgy döntöttünk, hogy berendelünk egyet ebayről. Ezt rendeltük: [link]
Mind a két kijelző SAMSUNG gyártmány LTN156At02 csatlakozó is ugyanúgy néz ki.
Szétszedtem betettem és semmi. Ha rádugom egy külső monitorra a laptopot akkor úgy érzékeli mintha nem is lenne 2 kijelző csak a monitrot látja.
Olvastam, hogy ebből a kijelzőből van CCFL és LED változat is. Az előzőleg elvileg LED volt mi is LEDet rendeltünk. Mind a két kijelzőn 2 csatlakozó található. Az egyikbe semmi nem volt dugva a másikba pedig a sok eres kábel ami belemegy. Na azt szépen kicseréltem de semmi reakció.
A LED illetve a CCFL kijelző csereszabatos egymással? Vagy teljesen más alaplapi meghajtókat igényel? Lehet hogy az egyik ilyen a másik olyan és összekevertük?
Lehet, hogy a BIOSba frissíteni kellene a hardwerelemeket és akkor működne? Vagy nem tudom. Légyszives segítsetek, mert ha rossz a kijelző akkor gyorsan visszaküldöm mert a paypal még véd, meg garancia is van rá.
Előre is köszönöm. Kovács János - Shatanka
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Windows 11
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- 17,3 Full HD laptop kijelző, LP173WF1(TL)(B3)
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx