Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Valakinek van Infinity-Box hozzáférése?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatanka
csendes tag
Sziasztok remélem jó topicba írok.
Jó barátom sikeresen betörte a laptopja kijelzőjét. ASUS K50AB. Magyarországon a cserére 40000-60000 ft körüli összeggel kellett volna kalkulálni, ezért úgy döntöttünk, hogy berendelünk egyet ebayről. Ezt rendeltük: [link]
Mind a két kijelző SAMSUNG gyártmány LTN156At02 csatlakozó is ugyanúgy néz ki.
Szétszedtem betettem és semmi. Ha rádugom egy külső monitorra a laptopot akkor úgy érzékeli mintha nem is lenne 2 kijelző csak a monitrot látja.
Olvastam, hogy ebből a kijelzőből van CCFL és LED változat is. Az előzőleg elvileg LED volt mi is LEDet rendeltünk. Mind a két kijelzőn 2 csatlakozó található. Az egyikbe semmi nem volt dugva a másikba pedig a sok eres kábel ami belemegy. Na azt szépen kicseréltem de semmi reakció.
A LED illetve a CCFL kijelző csereszabatos egymással? Vagy teljesen más alaplapi meghajtókat igényel? Lehet hogy az egyik ilyen a másik olyan és összekevertük?
Lehet, hogy a BIOSba frissíteni kellene a hardwerelemeket és akkor működne? Vagy nem tudom. Légyszives segítsetek, mert ha rossz a kijelző akkor gyorsan visszaküldöm mert a paypal még véd, meg garancia is van rá.
Előre is köszönöm. Kovács János - Shatanka
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Xbox Series X|S
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx