Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kojak007
csendes tag
sziasztok!
olyan problémám lenne, h van egy Asus N71JQ notim, aminek fasza videokártyája van elvileg...de az alap HDMI kimenet csak az 1080p felbontást tudja kiküldeni külső monitorra... :S
namost a célom az lenne, h egy nagyobb monitort 27" azaz 2560x1440-t meg tudjak jeleníteni kiegészítő kijelzőnek...
sokat olvasgattam utánna és ahhoz vagy Dual-DVI vagy mini display port kéne, mert bár állítólag a HDMI tudná ezt a felbontást, de a mittomén milyen szabvány miatt lekorlátozták az 1080p-re...
arra gondoltam, h esetleg felnyittatnám egy hozzáértő nagyon profi harver guruval, bár ilyet még egyenlőre nem ismerek.. és valahogyan a vga-ból leágztatnék egy olyan kimenetet konkrétan mini display portot, h tudja a nagy felbontást... az esata luk a gépházban sztem méretben jó lenne a mini displaynek... azt feláldoznám, mert úgyis van usb3
szerintetek ez elvileg kivitelezhető lenne profi mókolással/forasztgatással? elég új a noti ezért nem szívesen cserélném le, de a nagy felbontás eléggé fontos lenne...
tudna e valaki segíteni a problémámon? esetleg más ötlettel, vagy ennek az én ötletem megerősítésével, esetleg h merre induljak el?
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vírusirtó topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Milyen széket vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest