Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Hello,
szétszedtem barátnőm netbookját, hogy kiporoljam, de túl sok dolgot nem találtam benne 1 év használat után, egy msi wind u123-ról van szó. De barátnőm szerint és szerintem is hangosabb, mint 1 évvel ezelőtt. Többet jár a venti vagy csak hangosabb. Ha megterhelem IntelBurnTest-tel, akkor ugyanúgy 54°C-ig megy fel az Atom hőmérséklete, mint 1 éve. Feltételezem, hogy a venti kopott. Zsírozás segít rajta? Sosem zsíroztam még ventit!
A másik dolog, hogy csak egy vékony fémlapka tölti be a hűtő szerepét a netbookban ( meg a venti ugye ), ez a fém lapka az Atom procira és a graf chipre illeszkedik. Nem találtam viszont hővezető pasztát a chipek és a lapka között. Illetve, az egyiknél van valamilyen szilárd anyag, amit videokártyák hűtőjénél láttam már. Mellékeltem a képeket, pirossal jelöltem az Atomot meg a másik chipet, és a lapka alján, hogy hol illeszkedik. Valami folyadék lehetett ott, mert ott van a nyoma megszáradva. Szerintetek rakhatok oda simán hővezető pasztát a jobb hőátadás reményében? MX-2 lenne. Előtte alkoholos cuccal leszedném a megszáradt folyadékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 7
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx