- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Hello,
szétszedtem barátnőm netbookját, hogy kiporoljam, de túl sok dolgot nem találtam benne 1 év használat után, egy msi wind u123-ról van szó. De barátnőm szerint és szerintem is hangosabb, mint 1 évvel ezelőtt. Többet jár a venti vagy csak hangosabb. Ha megterhelem IntelBurnTest-tel, akkor ugyanúgy 54°C-ig megy fel az Atom hőmérséklete, mint 1 éve. Feltételezem, hogy a venti kopott. Zsírozás segít rajta? Sosem zsíroztam még ventit!
A másik dolog, hogy csak egy vékony fémlapka tölti be a hűtő szerepét a netbookban ( meg a venti ugye ), ez a fém lapka az Atom procira és a graf chipre illeszkedik. Nem találtam viszont hővezető pasztát a chipek és a lapka között. Illetve, az egyiknél van valamilyen szilárd anyag, amit videokártyák hűtőjénél láttam már. Mellékeltem a képeket, pirossal jelöltem az Atomot meg a másik chipet, és a lapka alján, hogy hol illeszkedik. Valami folyadék lehetett ott, mert ott van a nyoma megszáradva. Szerintetek rakhatok oda simán hővezető pasztát a jobb hőátadás reményében? MX-2 lenne. Előtte alkoholos cuccal leszedném a megszáradt folyadékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD19S / 180W adapter
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest