- Google Pixel topik
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okosórát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dachande #3984 üzenetére
Nos, azért kérdeztem, mert szerintem felesleges venned bele ramot.
A Core i3-as proci meg egy erőmű, még a legkisebb is, ezért terhelődik olyan kevésbé, alapműveletekkel csak 5-10% valóban.
A memóriát meg logikusan gondolva is akkor kell csak bővíteni, ha folyton "elfogy" a 3GB, de még ha netezés közben megvan nyitva úgy 30 fül a böngészőben, akkor se megy másfél giga fölé, mellette mehet MSN pár ablakkal, meg zenehallgatás, filmnézés, akkor is elég a ram.
Nem véletlenül raknak 3GB-ot mellé, általános felhasználásra elég az is.
Játékokhoz is.Ami a gépedet gyorsítaná, az egy 7200RPM-es HDD, esetleg SSD, de szerintem felesleges ezekre beruháznod, hagyd azt a notit úgy ahogy van.
Esetleg a lapozófájlt kapcsold ki, akkor nem lapoz ki semmit a merevlemezre, azzal se húzza az időt.
De időnként a win kiabálni fog, h kevés a memória.
Mondjuk ezt nem tudom miért csinálja, kicsit túl van biztosítva.
Legalábbis 2GB után már jelez, pedig hát nekem is ott van még mellette kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest