Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeddyBear66
csendes tag
Hali! Lenne 1 nagy kérdésem. Van 1 MSI 610 laptopom és alig több mint 1 éves. Az egyik ventilátor valami iszonyat zajt ad ki magából 2 hetes kora óta. Hol lehet kapni hozzá másikat mert nem vagyok hajlandó 1 hűtőventilátorért 1 hónapig várni a gépemre a 2 év garancia nem ér semmit
. Több online játékkal is játszom és nem azért vettem noteszgépet, hogy 1 hónapig cseréljenek ki 1 ventilátort. Szóval kérnék címet, ha lehet valahol kapni vagy jó ötletet mivel lehet kiváltani ami kapható.Üdv és kösz előre is
Teddy
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Több online játékkal is játszom és nem azért vettem noteszgépet, hogy 1 hónapig cseréljenek ki 1 ventilátort. Szóval kérnék címet, ha lehet valahol kapni vagy jó ötletet mivel lehet kiváltani ami kapható.
Pyttawrx