- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung SmartTag2 teszt
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Bocs, lehet hogy láma lesz nagyon a kérdés, de nem régóta van laptopom. SZóval az asztali géphez rendeltem cuccot az Ipontól, aztán gondoltam rendelek a Notiba is egy nagyobb winyót. Egy 400GB-os Samsungot rendeltem. Egy külső, USB2-es rack-et is vettem. Na, megnéztem hogyan tudom a winyót kicserélni, egy ilyen tartókeretben van, amit két csavar fog fel. Viszont nem volt szívem leszedni a gyári vinyóról ezt a keretet, szépen rá vannak ragasztva a felfekvési pontokon ilyen alufóliaszerű, de annál vastagabb csíkok.
Akkor a láma kérdések: Ez a keret minden gyártónál más, ugye? Tehát nem tudok venni bármelyik boltban ilyet? Ezeknek a keretre és winyóra ragasztott fémszínű csíkoknak, van jelentősége? Mert úgy néztem, ha leszedem, már nem tudom visszatenni.
Ennyi lenne a kérdés.
Most egy kis "tapasztalat":A vadiúj 400Gb-os Samsung mobilvinyón HD Sentinel szerint 4 szektorhiba van, ami áthelyezésre került. Gondolom nem garanciális hiba, mert működik, csak érdekes, hogy a lányom gépében lévő kb. 7 éves 60GB-os Maxtor "daráló" hibamentes.
Tesztelgettem a Coolink külső házban a vinyót, de nem tudtam rá sokat másolni, pár gb után befagyott a totalcommander, sokat nem kínlódtattam, rádugtam belső SATA kábelra.
Feltételezem kevés az áram neki ami USB-n jön, USB hosszabbító kábelre, vagy USB hub-ra csatlakoztatva nem is látja a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Netflix
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged