- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
válasz
proof88 #2613 üzenetére
Szia!
Nem olyan vészes, én ingyen szoktam csinálni haveroknak, eddig sose volt gondom belőle, pedig én is csak hobbiból csinálom. A hűtőborda kiszerelése és portalanítása nagyon egyszerű, komolyabb pucolás viszont már annyira nem. Érdemes levenni a hátlapról a takarólemezt ahol a proci van(általában a legnagyobb "idom" szellőző redőkkel), akkor meg tudod nézni, hogyan lehet kiszedni a hűtőt. Érdemes a procit\magokat is újrapasztázni.
Először nézd meg everestel, és hallgasd meg a coolert,h megy-e egyáltalán. Ha állandóan fullon pörög akkor lehet túlmelegedés vagy kiszáradt\sz@r paszta.
Manual ehhez nem nagyon kell, pár csavar a takarólemez, 4-5 csavar meg a procihűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest