Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Képzeljétek, sikeresen kicseréltem a Celeron M 420-as procit az Asus A6Rp-ben (X200M chipset), egy Core 2 Duo T5200-asra! A gép gond nélkül felismerte az új procit. Rakhattam volna bele nagyobbat is (5600-ost vagy 7600-ost is akár), de féltem, hogy a hűtés nem bírná. Így is aggódom, mert nem tudom, hogy a Cerkához igazított venti mikor kapcsol be (pörög fel), illetve ki. A kérdés tehát a következő:
- Honnan tudhatom meg, hogy mik a Celeron illetve a T5200-as kritikus hőmérsékletei?
- Hogyan/milyen progival tudom átállítani a ventilátor be/kikapcsolási hőmérsékleteit?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest