Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hozeND
csendes tag
válasz
pacimik #2096 üzenetére
Kezeli a a 400-as és az 533-as dothan procikat. Viszont az 1,5 celeron m-hez van igazítva a hűtése, tehát indításkor amig az xp feláll 80 c fok felett is lehet a hőmérséklete a procinak. Ez igazából rendszer telepítésekor gáz, mert kikapcsol a gép. Tehát az intel pentium m 715 szerintem a legjobb megoldás, ez speedstep-es és a hűtése is bírja. Nekem volt benne egy sonoma 1,6 ( XCBicker kollegától vettem), ez produkálta a fentebb írt hőmérsékleteket. Most egy m710 van benne, atom korrektül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
Üzleti előfizetők hirdetései
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest