Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
BoharZso
üzenetére
Nos, ez gépfüggő, hogy melyiknek milyen a hűtése, mennyire fog melegedni. Én Toshiba L30-ba raktam T2450-es Core Duo-t a Celeron M410 helyett. Ott 55-65 fok között volt általában a hőmérséklet eredetileg, de az új procival nagy terhelésnél 75 fokig simán felkúszott a hőfok. Viszont alapjáraton meg hővösebb volt, hiszen le tudta venni a sebességet.
Szóval pontos adatot nem tudok becsülni, de arra számítani kell, hogy jobban fog melegedni nagyobb terhelésnél a cucc. Épp ezért a max. a 2Ghz-es proci, amit én beletennék. Cserénél egy gondos tisztítás és újrapasztázás mindenképpen ajánlott. A helyedben bekukkantanék az Asus topicba is, vagy rákeresnék neten, hogy milyen tapasztalatok vannak csere után.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx