Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
BoharZso #2067 üzenetére
Nos, ez gépfüggő, hogy melyiknek milyen a hűtése, mennyire fog melegedni. Én Toshiba L30-ba raktam T2450-es Core Duo-t a Celeron M410 helyett. Ott 55-65 fok között volt általában a hőmérséklet eredetileg, de az új procival nagy terhelésnél 75 fokig simán felkúszott a hőfok. Viszont alapjáraton meg hővösebb volt, hiszen le tudta venni a sebességet.
Szóval pontos adatot nem tudok becsülni, de arra számítani kell, hogy jobban fog melegedni nagyobb terhelésnél a cucc. Épp ezért a max. a 2Ghz-es proci, amit én beletennék. Cserénél egy gondos tisztítás és újrapasztázás mindenképpen ajánlott. A helyedben bekukkantanék az Asus topicba is, vagy rákeresnék neten, hogy milyen tapasztalatok vannak csere után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest