Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kempinglámpa helyett kürt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Travelmate 5520G típusú laptopom, aminél igencsak gondolkodom a háttértár méretének növelésén. Most egy 80 GB-s SATA vinyó van benne, és ennek egy 250-esre való cseréjén gondolkodom. Konkrétan erre a vinyóra : 250GB Samsung 2.5" 5400rpm 8MB SATA notebook winchester (HM250JI). A fordulattal nem lesz gond ebben biztos vagyok,egyik barátom magasabb fordulatúra cserélte a laptopja HDD-ét és túlmelegszik, érdekelne hogy tudtok-e tanácsot adni hogy lehet-e erre cserélni, épp nincs itt a laptop, úgyhogy a benne lévő hdd pontos adatait épp nem tudom megadni. Ha lehet kis tanácsot szívesen veszek
. Eddig laptopban csak ramot cseréltem, az ok, asztaliban meg csak vinyót meg hdd-t meg lemezmeghajtót, meg tápot, tehát a nagyon alap dolgokat, plusz azért egy noti egész más. Szóval ha valaki tudja ennél a típusnál a cserét, vagy tud tanácsot adni, nagyon szívesen venném. Amúgy másik lehetőségként felmerült a WD-nek egy külső vinyója, de arról pont az előbb rengeteg rosszat olvastam ( gari nem megvételtől, hanem gyártástól 1 év...) úgyhogy ezért döntenék inkább a vinyó csere mellett. Előre i köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater teszt
- Gyúrósok ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest