Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
válasz
Meekrob
üzenetére
Ok, most kerestem utána, és látom hogy kis tüskék tartják a helyén. Akkor nem izgulok amiatt már hogy hogy fogom helyretenni, a keretet is megnéztem, szerintem azzal se lenne gond. A másik merevlemezt meg akár küldső adapterrel is ráköthetném a gépre, párezer forintért azt is látttam. Mostmár csak amiatt fogok aggódni nehogy letörjek 1-2 tüskét, de remélem menni fog
. Köszi mégegyszer -
ML320
senior tag
válasz
Meekrob
üzenetére
Mi érdekelne pontosan? A HDD csere nem bonyolultabb, mint egy asztali PC-nél, esetleg annyival több, hogy egy keretben lehet benne, ami négy csavart jelent.
5520 user guide
A 37.oldalon ott van, hogy melyik takaró panelt kell eltávolítani, hogy hozzáférj a HDD-hez.
Ha ezen túl még teljes adatátvitelt szeretnél, akkor arra pl a ghost program tökéletes.
A laptop S-ATA HDD-k csatlakozása megegyezik az asztali PC-kével, így egy disk to disk adatátvitelt egy PC-n könnyebben végre tudsz hajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Köszi mégegyszer
Pyttawrx