- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
válasz
Meekrob #1788 üzenetére
Ok, most kerestem utána, és látom hogy kis tüskék tartják a helyén. Akkor nem izgulok amiatt már hogy hogy fogom helyretenni, a keretet is megnéztem, szerintem azzal se lenne gond. A másik merevlemezt meg akár küldső adapterrel is ráköthetném a gépre, párezer forintért azt is látttam. Mostmár csak amiatt fogok aggódni nehogy letörjek 1-2 tüskét, de remélem menni fog
. Köszi mégegyszer
-
ML320
senior tag
válasz
Meekrob #1786 üzenetére
Mi érdekelne pontosan? A HDD csere nem bonyolultabb, mint egy asztali PC-nél, esetleg annyival több, hogy egy keretben lehet benne, ami négy csavart jelent.
5520 user guide
A 37.oldalon ott van, hogy melyik takaró panelt kell eltávolítani, hogy hozzáférj a HDD-hez.
Ha ezen túl még teljes adatátvitelt szeretnél, akkor arra pl a ghost program tökéletes.
A laptop S-ATA HDD-k csatlakozása megegyezik az asztali PC-kével, így egy disk to disk adatátvitelt egy PC-n könnyebben végre tudsz hajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell WD19S / 180W adapter
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged