- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
válasz
Meekrob #1788 üzenetére
Ok, most kerestem utána, és látom hogy kis tüskék tartják a helyén. Akkor nem izgulok amiatt már hogy hogy fogom helyretenni, a keretet is megnéztem, szerintem azzal se lenne gond. A másik merevlemezt meg akár küldső adapterrel is ráköthetném a gépre, párezer forintért azt is látttam. Mostmár csak amiatt fogok aggódni nehogy letörjek 1-2 tüskét, de remélem menni fog
. Köszi mégegyszer
-
ML320
senior tag
válasz
Meekrob #1786 üzenetére
Mi érdekelne pontosan? A HDD csere nem bonyolultabb, mint egy asztali PC-nél, esetleg annyival több, hogy egy keretben lehet benne, ami négy csavart jelent.
5520 user guide
A 37.oldalon ott van, hogy melyik takaró panelt kell eltávolítani, hogy hozzáférj a HDD-hez.
Ha ezen túl még teljes adatátvitelt szeretnél, akkor arra pl a ghost program tökéletes.
A laptop S-ATA HDD-k csatlakozása megegyezik az asztali PC-kével, így egy disk to disk adatátvitelt egy PC-n könnyebben végre tudsz hajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest