- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
válasz
Meekrob #1788 üzenetére
Ok, most kerestem utána, és látom hogy kis tüskék tartják a helyén. Akkor nem izgulok amiatt már hogy hogy fogom helyretenni, a keretet is megnéztem, szerintem azzal se lenne gond. A másik merevlemezt meg akár küldső adapterrel is ráköthetném a gépre, párezer forintért azt is látttam. Mostmár csak amiatt fogok aggódni nehogy letörjek 1-2 tüskét, de remélem menni fog
. Köszi mégegyszer
-
ML320
senior tag
válasz
Meekrob #1786 üzenetére
Mi érdekelne pontosan? A HDD csere nem bonyolultabb, mint egy asztali PC-nél, esetleg annyival több, hogy egy keretben lehet benne, ami négy csavart jelent.
5520 user guide
A 37.oldalon ott van, hogy melyik takaró panelt kell eltávolítani, hogy hozzáférj a HDD-hez.
Ha ezen túl még teljes adatátvitelt szeretnél, akkor arra pl a ghost program tökéletes.
A laptop S-ATA HDD-k csatlakozása megegyezik az asztali PC-kével, így egy disk to disk adatátvitelt egy PC-n könnyebben végre tudsz hajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest