Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maeg
tag
Sziasztok, lenne pár kérdés, félig off, nem tudom, kapok-e rájuk választ, de előre is köszi
-Egy T5750es procinál mennyivel erősebb a T7250 (nagyobb L2 és nagyobb fsb, azonos órajel)? Amire használom, régebbi játékok, illetve photoshop és ennél kevésbé igényes alkalmazások (itt nekem nem lényeg a sebesség, azt hiszem)? Ergo, érdemes-e cserélni, vagy eleve olyan notit beszerezni, aminek az L2 és az FSBje magasabb, hiába 667es a ram?
-4magos mobil procik belemennek majd a 965-ös chipsetbe?
-Tudtok adni tippet, hogy melyik boltnak van használható notebook-alkatrész árlistája? Eddig nem nagyon találtam, lehet, hogy csak a google skilljeimmel vannak gondok..Üdv,
Maeg
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest