- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maeg
tag
Sziasztok, lenne pár kérdés, félig off, nem tudom, kapok-e rájuk választ, de előre is köszi
-Egy T5750es procinál mennyivel erősebb a T7250 (nagyobb L2 és nagyobb fsb, azonos órajel)? Amire használom, régebbi játékok, illetve photoshop és ennél kevésbé igényes alkalmazások (itt nekem nem lényeg a sebesség, azt hiszem)? Ergo, érdemes-e cserélni, vagy eleve olyan notit beszerezni, aminek az L2 és az FSBje magasabb, hiába 667es a ram?
-4magos mobil procik belemennek majd a 965-ös chipsetbe?
-Tudtok adni tippet, hogy melyik boltnak van használható notebook-alkatrész árlistája? Eddig nem nagyon találtam, lehet, hogy csak a google skilljeimmel vannak gondok..Üdv,
Maeg
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elektromos autók - motorok
- Hisense LCD és LED TV-k
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- DELL Universal Dock UD22
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest