- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
válasz
Dell XPS #15747 üzenetére
Valójában a válaszuk bővebb volt, a lényeget emeltem ki, de itt a válasz:
Hello.
The list of compatible processors are on the hardware maintenance manual (page 101).
To answer your question the compatible processors as listed there are guaranteed to work, any other else are not, unless some users have tried and shared here that a different processor worked.Tehát a listában szereplők biztosan, a többi meg csak akkor ha valaki tesztelte és tényleg megy.
De a kérdésemre ők is válaszoltak a tekintetben, hogy az i7-ből a 3612QM jó bele, amit te is ajánlottál, de mivel a 3632QM sem különbözik sokban így az is jó.
A probléma az, hogy nem kapható most seholKöszi az ajánlást, én Dél-Pesten vagyok, gondolom akkor ő is kb arrafelé, az adatlapján nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest