- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
válasz
Dell XPS #15747 üzenetére
Valójában a válaszuk bővebb volt, a lényeget emeltem ki, de itt a válasz:
Hello.
The list of compatible processors are on the hardware maintenance manual (page 101).
To answer your question the compatible processors as listed there are guaranteed to work, any other else are not, unless some users have tried and shared here that a different processor worked.Tehát a listában szereplők biztosan, a többi meg csak akkor ha valaki tesztelte és tényleg megy.
De a kérdésemre ők is válaszoltak a tekintetben, hogy az i7-ből a 3612QM jó bele, amit te is ajánlottál, de mivel a 3632QM sem különbözik sokban így az is jó.
A probléma az, hogy nem kapható most seholKöszi az ajánlást, én Dél-Pesten vagyok, gondolom akkor ő is kb arrafelé, az adatlapján nem látom.
-
petyuska74
tag
válasz
Dell XPS #15745 üzenetére
Köszi még1X.
Akkor tkp elég 1 db-ot venni, szétvágva elég mind a háromra.
Én nem merek elkezdeni egy ilyet bütykölni, majd keresnem kell valakit.
Jól látom, hogy 3 darab valami 1 db thermal paddal van letakarva balra?Írtam a Lenovo fórumon a proci upgrade miatt és válaszoltak.
Küldtek egyrészt egy Hardware maintenance manualt másrészt azt hogy ebben benne vannak a kompatibilis procik (köztük az i7 3612QM is).Ha esetleg valaki hasznát veszi, annak szívesen elküldöm e-mailen, mert kb 12 MB, ide sztem nem tudom feltölteni.
Nem csak az én laptopomhoz jó:
Lenovo G480/G485/G580/G585/G780 Hardware Maintenance Manual PDFÜdv,
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo G580 laptopom.
i3 2310M/HM76 chipset/4 GB DDR3 RAM.
Szeretném a procit és a memóriát kicserélni benne.
A kérdéseim a következők:1. i7-re cserélném 45W TDP-sre de az enyém csak 35W TDP-s, bírni fogja a "nemtudommi"?
2. Az enyém Sandy Bridge de Ivy Bridge-re cserélhetem?
3. Honnan tudom, hogy milyen foglalatú? G2 vs BGA-1023 vagy ez a kettő ua?
4. Kell cserélnem hűtőt is vagy jó rá az ami most az én i3 procimon van?
5. Látom, hogy árulnak "L" és nem "L" memóriát.Nekem melyiket kell vennem?A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged