- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy barátom panaszkodik az Acer Aspire 5 a515-51g-534u 4GB RAM laptopjára, mert folyamatosan elfogyott a memória üzenetet kap a W10-től (100+GB hely van a C meghajtón, de lapozófájl korlátozást nem tudta megnézni)
Bővítené a gépet egy 8GB-os memória modullal -> a mostani 4GB alaplapra forrasztott kivitel.
Gyorsban rákerestem emag-on milyen kínálat van alsó árkategóriában és belépőszintre ezt találtam: [link]Sajnos a forrasztott memóriáról semmilyen adatot nem sikerült kinyerni (cpu-z, aida64 nem mutat memóriával kapcsolatos infót). Neten találtam ilyen gép memória bővítésére irányuló fórumtopikot [link] alapból +4GB-tal szerelt gépnél DDR4 2133MHz CL15 1.2V modul van a gépben és a hozzászólásokban CL15-ös memóriát javasolnak cserére is.
Ami memót találtam "ócsóért" az 2933MHz CL21 és 2133MHz-es jedec infót nem sikerült kerítenem hozzá milyen időzítést tud, de legalább 1.2V-on viszi a 2933MHz-et [link] (bár a laptop max 2133MHz-et tud)
Szóval a kinézett Kingston modullal bővíthető a kérdéses Acer laptop?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest