- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
Thunderzolee #15282 üzenetére
Szia, köszi az infót
, még várok az alkatrészekre, hátlapot már találtam bontottat de a szértbarmolt venti helyére amit rendeltem még 2 hét mire megjön, rendben akkor veszek bele egy SSD-t is.
Igen láttam a ram beteg áron van, arról hamar letettem. Majd megkenem valami komolyabb pasztával, van itthon a saját gamer laposom miatt komoly anyag. Szóval a hűtéssel nem lesz gond szerintem.
A Clevo P751 már megtanított a paszta fontosságáraLesz meló vele rendesen, komolyan remélem hogy a tulaj elégedett lesz vele, mert egy kínlódás a 13 évi ganéval együtt szétkapni.... A fickó egy nyamvadt zsebivel peckelte ki a HDD-t is hogy benne maradjon
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest