Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
miti5
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Szia!
Semmit nem csinál,csak a kék led világít ami a bekapcsolást jelzi ennél...töltést veszi.Nem indul el semmi,Hdd cseréltem ,semmi.
Úgy keletkezett ,hogy cd -ről telepítettem alcohol programon keresztül, elsötétült a kép,mint amikor a kép. védő elveszi,mintha alvó áll. ment volna, Semmire nem reagált ,így aksit kivettem,majd vissza és azóta semmi!
Ami még kiderült ,hogy ez az Alcohol vírusos vagy nem tudom,mert egy másik laptopra is feltettem ,ezen van aida64, hőfok stb az egekbe nyomja,proci 100%-on ment ennél is (nem egy új gép ,de akkor is ),,gyorsan ki is kapcsoltam. Így Utólag lehet ,h a Samsungot is ez főzte volna meg ,valamit,proci ,alaplap??--de melegnek nem éreztem akkor,,figyelő progi meg semmi nem volt rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Windows 10
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- World of Tanks - MMO
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest