Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Yettel topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perijon
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Megtaláltam a DELL hivatalos leírását, amiben a következőt írják (Nem tudom, miért van ott a 7-es az "5GB" után):
Dual Channel DDR3 Memory
1GB on board and one Memory slot offering up to a
combined 5GB7 1066MHz (running at 800MHz )Akkor lehet, nem az 1600Mhz, de még nem is az 1333Mhz, hanem egy ilyen 1066Mhz lenne a legmegfelelőbb?
Persze, nem felejtettem el a korábbiakat, ha magasabb órajelen mozgó kerül bele, az is rendben, amennyiben a többi feltétel OK. Csak mókás látni, hogy 1-2 oldal azt írja, hogy csak az egyik vagy csak a másik a jó opció, míg a hivatalos leírás egy harmadikat ír. Ellenben nem mutatnak rá, hogy a fentebbiek közül mindegyik jó lehet, ha DDR3-as a csatlakozó, 2Rx8-as a chipkiosztás, és lehetőleg 1,5V a feszültség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TGA2020 - Megérkezett a Mass Effect folytatás első előzetese
- Robotporszívók
- Teljesítmény az van dögivel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mesterséges intelligencia topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Creality Nebula Camera
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Persze, nem felejtettem el a korábbiakat, ha magasabb órajelen mozgó kerül bele, az is rendben, amennyiben a többi feltétel OK. Csak mókás látni, hogy 1-2 oldal azt írja, hogy csak az egyik vagy csak a másik a jó opció, míg a hivatalos leírás egy harmadikat ír. Ellenben nem mutatnak rá, hogy a fentebbiek közül mindegyik jó lehet, ha DDR3-as a csatlakozó, 2Rx8-as a chipkiosztás, és lehetőleg 1,5V a feszültség.