- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Köszönöm az ötletet, kipróbálom a napokban hátha segít.
Milyen technikával javaslod leragasztani a lábakat, és miért pont a 20. és az 51-est kellene?
Wifi és BT ki be kapcsolgatásra nekem egy nyomógomb van 1 státusszal:
0. Wifi OFF - BT OFF
1. Wifi ON - BT OFF
3. Wifi OFF - BT ON
4. Wifi ON - BT ONA gép eredeti konfigurációjában a szóban forgó mini PCI-E slotban csak az Atheros Wifi kártya van, a BT valahogy külön van megoldva. Ezt onnan tudom, ha kiveszem az Atheros kártyát attól még 3. és 4.-es állásban működik a BT.
Viszont ha szóban forgó MINI PC-E slotba beteszem a 7260HMW-t, akkor eszközkezelőben annak WIFI része mindenképp megjelenik, attól függetlenül, hogy kapcsoló milyen állapotban van. (Értsd 0. és 3. állapotban is kijelzi az Eszközkezelő, holott elméletileg le kellene kapcsolva lennie).
Ugyanakkor 7260HMW BT részét egyáltalán nem érzékeli a Win, csak gépben lévő külön BT egység jelenik meg kapcsoló 3. vagy 4. állásában. (Ez logikos is, hiszen külön BT hardware van.)Ebből csak azt akarom kihozni, hogy szerintem a 7260HMW Wifi részét ki/bekapcsoló lábakkal környékén lehet valami inkompatibilitás...
Továbbá: ebben a lapban van egy másik szabad mini PCI-E slot is még. Elméletileg V tuner kártya járt néhány speciális kivitelő GX610 modell esetén ebbe a soltba. Az enyém nem ilyen, így ez a slot üres.
Ha ebbe a másik slotba betettem a 7260HMW-t (másik slot természetesn üres), akkor a BT részt egyből felismerte és telepítette, viszont a WIFI részt nem látta csak újraindítás után, amikor is már rögtön felismerte és telepítette azt is. Ennek ellenére Wifi hálózatot így se érzékelt egyet se, mintha ki lenne kapcsolva a Wifi része benne.
Valami szoftveres megoldás nincs a Wifi ki-bekapcsolgatására?
(Bocsi a hosszú HSZ-ért.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Zbook/860/850/840/30 G10/G9/G8/G7/G6/G2/T14/14S/T590/T490/T580/T480/T570/T560/W541/Legion 5/X1yoga3
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest