- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég beszereztem egy Lenovo X230-at. A főbb alkotóelemei:
i5-3320M
2x4 GB RAMVettem bele egy Adata SP310-es mSATA SSD-t, de sajnos valami gond van vele, ezért visszaküldtem az üzletnek. Részletek itt és itt. Mit tudnátok javasolni helyette? Továbbra is maradnék az mSATA kivitelnél, mert így szabadon felhasználható marad a 2,5 inches meghajtóhely.
A hozzám került példány a webkamera melletti LED izzóval végzi a billentyűzet megvilágítását. Viszont láttam olyan modellekről is képet az Interneten, amelyeknek a billentyűi alulról voltak megvilágítva. Hardveraprón vannak néhányan, akik árusítanak alulról megvilágított billentyűzeteket az X230-hoz. Ha vennék egyet, akkor az az én példányomban is működne? Mi lenne a kávába épített LED-del? Az is világítana a továbbiakban a billentyűzettel együtt?
Van esetleg valakinek tapasztalata USB 3.0/eSATA Express Card-okkal? Ugyanis egy ilyet is szeretnék beszerezni. Az apróhirdetések között láttam olyat is amiben ilyet árulnak.
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx