- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy hp g62 laptop, a jelenlegi proci benne egy amd athlon II p340, 2.2 ghz-en. Kérdés, hogy ezt lehet e és megéri e fejleszteni.
Ahogy néztem neten a gép elvileg támogat egy pár 3, illetve 4 magos procit, és, ha jól látom, ezek közül 25w tdp-vel a phenom II p960 a legerősebb, 1.8 ghz-en. Elviekben a tdp miatt, ezzel még megbírkózna a hűtő, ezt jól gondolom? Illetve észrevehető lenne e teljesítménynövekedés?
Azért kérdem inkább, mert arra gondoltam, hogy újabb programok\játékok esetében, ahol lenne értelme a +2 magnak, ott lehet előbb elvérzik a gép teljesítménye, tehát nem lenne e értelmesebb döntés inkább az elérhető legjobb 2 magosra fejleszteni, ami magonként is erősebb, vagy mindenképp jobb a 4 magos megoldás? Van egyáltalán ilyen régi gépbe a p340-nél erősebb 2 magos?
Most a "hát az a gép ezer éves és semmire sem jó, cseréld le" tipusú kommenteket hagyjuk, mert egyrészt ezzel én is tisztában vagyok, elég komoly asztaliról váltottam erre, mert nem játszok, vagy ha meg ritkán mégis, akkor régi kedvenceket veszek elő, azok meg remekül mennek ezen is, ráadásul patika állapotban szereztem be, tulajdonképpen fillérekért
Mindentől független viszont nyilván jobb lenne, ha minél gyorsabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest