- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
x220i7
tag
Sziasztok,
Van egy regi laptopom: [link]
Sokaig nem volt hasznalva, most eletet szeretnek bele lehelni. (haldoklott a HDD-je, ezert volt a polcon) Vettem egy SSD-t, beszereltem, de sajnos nem tudok boot-olhato USB stick-et gyartani hozza, hogy rarakjam a Windows-t. Termeszetesen jogtiszta, Windows hivatalos oldalrol szarmazo ISO-val probalkozom.
A nehezites a kovetkezo: egy M1-es MacBook-om van itthon csak. Megneztem - es kiprobaltam - kismillio tutorialt (regen ezek gond nelkul mentek), hogy hogyan tudok boot-olhato stick-et gyartani macOS alol, de egyszeruen nem mukodik semmi. Probaltam Windows 7-tel, 10-el is. Probaltam UEFI es CSM boot-ot, Secure Boot-al s anelkul is, a laptop osszes USB aljzatan keresztul, de nem jon ossze. Vagy azt irja ki a laptop, hogy nincs mirol bootolni, vagy azt, hogy tavolitsak el minden nem bootolhato kulso hardvert.
Egyszer sikerult hasznalhato Win10-et gyartanom mar, de az install kepernyon Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is not of the GPT partition style uzenetet kaptam, vagy ha sikerult jol particionalni a disk-et, akkor meg telepites kozben, a fajlok felmasolasat kovetoen a masodik fazisban kaptam telepitesi hibat.
Tudna-e valaki barminemu otlettel szolgalni? 2.0-as az USB stick-em. Mukodik, rendesen irhato, olvashato.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest