- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadhallowee
csendes tag
Sziasztok!
Laptopom: ASUS K50ID
Specifikáció: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K50ID/#specifications
proci: T4400
WIN7 64 bit.A probléma:
Albérletben lakom, ahol egy TP-link routerrel osztjuk a netet a lakás többi lakója között. Eleinte mikor ideköltöztem semmiféle probléma nem volt a nettel, ám egy hónappal ezelőtt kb elkezdett a laptopom random időközönként (van hogy 5 percenként, van hogy óránként, van hogy naponta egyszer) kifagyni, mikor megy a uTorrent, a Steam (Dota 2), illetve a Youtube-t nézem Google Chromeban. Csak ezekben az esetekben tapasztaltam a fagyást. Ez úgy néz ki, hogy ilyenkor ami szól hang az szépen belassul (mintha robot lenne) és pár másodperc múlva pedig a hang "beloopol" csúnyán mondva. Ez tart 3-5percig. Ilyenkor semmiféle inputra nem reagál (egér, bill, jagdugó stb) Ez a fagyás minden esetben véget ér magától az említett intervallumon belül.
Azért említettem meg a routert, mert amikor a gépem kifagy, akkor minden alkalommal ezzel egyidejűleg az internet is elmegy, mindenki más gépén, és a fagyásból akkor jön vissza a laptopom, mikor a net is visszajön. Otthonról elhoztam a Linksys routerem, azzal semmiféle gond nem volt, sem itt, sem otthon. Gondoltam a routerrel lesz a baj, így hát ma vettem egy vadonatúj TP-Link- WR841ND routert. A probléma sajnos ugyanúgy fennáll. Az operációs rendszert 2x újratelepítettem, mindenféle driver lefrissítve, router firmware lefrissítve, RAM teszt futtatva.Én azt vettem észre, hogy a fagyás csak internetes adatforgalom esetében jelentkezik. Ha másmilyen, offline játékkal játszok, semmiféle probléma nincs.
Kérlek segítsetek! Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest