Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deadhallowee

csendes tag

válasz nussa5 #10321 üzenetére

500gb-os winchesterem van, amit partícionáltam, természetesen külön a C-re a megy az op.rendszer. Változó hogy épp melyik partícióra töltök. Torrentben nem állítottam be sebességkorlátozást sem, fel- sem letöltésnél.

• deadhallowee

csendes tag

Sziasztok!

Laptopom: ASUS K50ID
    Specifikáció: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K50ID/#specifications
    proci: T4400
    WIN7 64 bit.

A probléma:
    Albérletben lakom, ahol egy TP-link routerrel osztjuk a netet a lakás többi lakója között. Eleinte mikor ideköltöztem semmiféle probléma nem volt a nettel, ám egy hónappal ezelőtt kb elkezdett a laptopom random időközönként (van hogy 5 percenként, van hogy óránként, van hogy naponta egyszer) kifagyni, mikor megy a uTorrent, a Steam (Dota 2), illetve a Youtube-t nézem Google Chromeban. Csak ezekben az esetekben tapasztaltam a fagyást. Ez úgy néz ki, hogy ilyenkor ami szól hang az szépen belassul (mintha robot lenne) és pár másodperc múlva pedig a hang "beloopol" csúnyán mondva. Ez tart 3-5percig. Ilyenkor semmiféle inputra nem reagál (egér, bill, jagdugó stb) Ez a fagyás minden esetben véget ér magától az említett intervallumon belül.
    Azért említettem meg a routert, mert amikor a gépem kifagy, akkor minden alkalommal ezzel egyidejűleg az internet is elmegy, mindenki más gépén, és a fagyásból akkor jön vissza a laptopom, mikor a net is visszajön. Otthonról elhoztam a Linksys routerem, azzal semmiféle gond nem volt, sem itt, sem otthon. Gondoltam a routerrel lesz a baj, így hát ma vettem egy vadonatúj TP-Link- WR841ND routert. A probléma sajnos ugyanúgy fennáll. Az operációs rendszert 2x újratelepítettem, mindenféle driver lefrissítve, router firmware lefrissítve, RAM teszt futtatva. :O :O

Én azt vettem észre, hogy a fagyás csak internetes adatforgalom esetében jelentkezik. Ha másmilyen, offline játékkal játszok, semmiféle probléma nincs.

Kérlek segítsetek! Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák