- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
gumesz
csendes tag
Köszi szépen a lehetőséget!
Ahol vettem: Netsys kft. profilváltás miatt megszűnt a webshop és az üzlet is. Csak azért, hogy ne legyen minden olyan egyszerű.
Mindenképpen felkeresem őket, mert korrektül azért van még telefonszámuk és e-mail címük.
Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek! -
gumesz
csendes tag
válasz
v iktor007 #1627 üzenetére
Én pontosan ugyanezt szeretném elérni, mert az 1 éve 200 ezerért vásárolt számítógép szerintem még nem kidobandó. Nevetséges, hogy 70 ezer ft-ot ki akarnak fizettetni, amikor egy kicsit hozzátéve egy átlagos notebookot lehet venni.
-
gumesz
csendes tag
válasz
v iktor007 #1625 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Amint visszakapom már viszem is az üzletbe ahol vettem. Kár, hogy nem ott kezdtem, de nem nagyon volt rá idő, mert igencsak a gariidő végén füstölgött (mint a legendákban, az utolsó napon). Azt nem írtam, hogy egyébként működik a gép, csak amikor állítgatom a kijelző dőlését akkor szikrázik (az átvezető kábel szerintem - ennek ellenére alaplapot akarnak cserélni benne).
Az lesz a legszebb, ha megjön és se kép se hang....Az asus-al mi lett? A fogyasztóvédelem kiállt melletted?
-
gumesz
csendes tag
Üdv Mindenki !
Segítséget szeretnék kérni, mivel számomra új garanciális-javítási problémával küzdök.
Adott egy notebook (acer azért fontos mert nincs Mo.-n szakszervize csak Csehországban).
Az ügyfélszolgálatukon telefonon bejelentettem, hogy elromlott. Ezt abból ítéltem meg (nem volt nehéz), hogy az egyik bekapcsoláskor az lcd kijelző és az alaplap bal oldali csatlakozási zsanérjánál előbb FÜST, majd fölé nézve láttam, hogy LÁNG tör elő.
Garanciális javítást kért a magyarországi ügyfélszolgálat a cseh szerviztől.
A készülék szervizbe történő beérkezését követően 14 nap telt el tétlen, majd küldtek 1 e-mailt, miszerint "a bejelentett hibát a készülékbe került folyadék okozta".
EZ KIZÁRT ! Nálam nem került folyadék a gépbe.
Csatolva kaptam egy fényképet, amelyen valóban látható egy nyomtatott áramkör a szokásos dolgokkal rajta (nem értek hozzá), valamint egy folyadéknak látszó anyag.
Átverés szagú nekem ez! Már küldték is a közel 70.000 Ft-os javítási ajánlatot. Természetesen az igazságérzetemet ez nagy mértékben sérti ezért ezt elutasítottam, és a gép azonnali visszaküldését kértem. (azóta sem érkezett meg 5 napja)Nagyon kérem, hogy ha valaki jó tanáccsal el tud látni az segítsen mert nem akarom, hogy egy nagy cég átverjen, megkárosítson!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged