Új hozzászólás Aktív témák
-
v iktor007
csendes tag
Szerintem egyszerűbb lett volna a dolgod, ha nem közvetlen a szervizzel veszed fel a kapcsolatot, hanem az üzletbe viszed vissza ahol vásároltad.
Azért mondom ezt, mert én is hasonlóképp jártam az asus notebook-omal, akkor még nekik is csak a cseheknél volt szervizük, de én az üzletbe vittem vissza.
Én azért még így is bevinném az üzletbe (márha visszakapod), ott közösen írjatok egy panaszvételi jegyzőkönyvet (vagy te magad is megírhatod előre), amiben leírod, hogy mi történt és, hogy mit akarsz(csere). Valamint leírod, hogy ha nem tudtok megegyezni felkeresed az ebben illetékes fogyasztóvédelmi főfelügyelete. A kereskedő nem háríthatja el a dolgot azzal, hogy vidd,és zaklasd a szervizt, mert ha te egyszer hozzá viszed, akkor az ide vonatkozó törvények szerint a teljes ügyintézés őrá hárul. Természetesen ebből a jegyzőkönyvből kettő példány készüljön, amiből egy nálad (aláírva,lepecsételve), egy a kereskedőnél marad. Amennyiben nem hajlandó a jegyzőkönyvet felvenni, kérd a vásárlók könyvét, és írd le oda. Ott is két példányban írsz, egy a tied. Ja és onnét közvetlen menj a fogyasztóvédelemhez.
Sajnos én már túl vagyok egy hasonló eseten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Asus TUF Gaming F15 i5-11400H RTX 3050 16GB RAM 512GB SSD Hibátlan
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest