- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buherka #1904 üzenetére
Sokadjára, ide is leírom! A bios paraszt, a boot van és kb ennyi! Ez kilőve! A baj az hogy 6-ról nem veszi fel 11-re, tetű lassú!! A linkedet olvastam! A bios F2 ezeknél. Az 5610-essel nem volt baj ezen a téren ,az máshol romlott el. A winben meg bármit állítok nem változik a dolog, se xp se win7 se linux alatt. Bios default volt, feltettem a drivereket, azok nélkül sem jó stb stb. Kérdezz bármit napok óta telepítgetek. Holnap 12 után elviszik, csak attól tartok, hogy nem garos a probléma így 7 ropi lesz, aztán meg h a cseh kollégák a fóliás notimat nem úgy küldik vissza! Egy bas sector a HDD-n és fejek hullanak! fúúú
-
Kadi Laci
tag
válasz
buherka #1894 üzenetére
Szia !
Viccesen reagáltam a kérdésedre, nem akartalak megsérteni, arra utaltam, hogy hosszú távon be kell szerezni 1 ventit. A kenés (olajozásnak írtam és jól javítottad) sajnos rövid időre oldja a gondot, ha már kopott a belekerült szennyeződéstől a siklócsapágy. A kérdésre válaszolva a link szerint, jó hozzá ez típus.
Nálunk sajnos sokszor 2x 3x annyit elkérnek az alkatrészekért mint ami indokolt volna (ebben sajnos Állam bácsi keze is benne van) .
A takarítást tapasztalatból javasoltam, megpróbáltam teljesen körüljárni a problémát.
Harag meg végképp nincs!
Igaz nem tudom mi a szakmád...hogy a vicces stílusnál maradjunk...
-
Kadi Laci
tag
válasz
buherka #1892 üzenetére
Szia!
Ha nem zavar a hangos kerepelés akkor ne cseréld, de ha hirtelen elhallgat, akkor feltétlenül !
FUSI-k hajlamosak a túlmelegedésre kell a hűtés nekik. Ha hallod a ventilátort, biztosan pörög! Javaslom az új beszerzését, lehet "javítani" is őket egy csepp olajjal és csuda halk lesz ismét egy ideig. Egy takarítás is csendesít a zajon, hihetetlen mennyi szöszt beszív a hűtőbordához és azok elérik a lapátokat, ezzel a zajjal idegesítve a felhasználót. A sorrend szerintem: takarítás, olajozás, csere. Cseréhez be kell szerezni egyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest