Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv! Csak megerősítést várok.
Acer Emachines E725 - nincs kép, csak ha közel mész és fénybe nézed. Szalagkábel vagy inverter ugye? És drága játék.
USB port ki van törve, kopott, akkuja halott, T4200-es CPU, HDD WD 750Gb sérült csökkenő kondíció. Én kukáznám adatmentés után. Ti? -
válasz
Kadi Laci #1906 üzenetére
Feltettem, semmit nem használ.
Pulsar! Az everst 11*109-et ír ki, másik fülön meg 6*200-at!
MAx 3 órán belül elviszik! Amin túl vagyok: 3db OS, millió driver, millió kiegészítés, bios átnézés stb..... Feladom! Kezdek lemondani a notiról, túl sok a baj vele, forgattam és kerestem rajta a reset gombot sehol, aztán a biosa nagyon gyenge, nekem ezeke a korlátok nem hiányoznak. Javítás után elgondolkodok a dolon, és ha nem tartok rá igényt akkor eladó lesz egy szinte 0 perces friss garos noti. -
válasz
buherka #1904 üzenetére
Sokadjára, ide is leírom! A bios paraszt, a boot van és kb ennyi! Ez kilőve! A baj az hogy 6-ról nem veszi fel 11-re, tetű lassú!! A linkedet olvastam! A bios F2 ezeknél. Az 5610-essel nem volt baj ezen a téren ,az máshol romlott el. A winben meg bármit állítok nem változik a dolog, se xp se win7 se linux alatt. Bios default volt, feltettem a drivereket, azok nélkül sem jó stb stb. Kérdezz bármit napok óta telepítgetek. Holnap 12 után elviszik, csak attól tartok, hogy nem garos a probléma így 7 ropi lesz, aztán meg h a cseh kollégák a fóliás notimat nem úgy küldik vissza! Egy bas sector a HDD-n és fejek hullanak! fúúú
-
Üdv! 0 perces Acer Extensa 5635Z
Hiba: A CPU terhelésre sem kapcsol fel a gyári órajelére 2.2GHz-re(11*200), leragad 1200MHz-n(6*200). 3 OS alatt is ez van, driver nem driver mindegy, döcögve megy rajta a win7.
Garos vagy én vagyok hülye? Holnap megy csehekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged