- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
válasz
racskobalazs #20032 üzenetére
Sziasztok,
Próbálgattam kihúzva, magában stb, úgy tűnik, ha csak simán a laptop monitorja megy, akkor nem kapcsol le, viszont ha mind a kettő, akkor lekapcsol az is. (Vagyis ha a külső monitorról elmegy a kép, akkor a laptop monitorjáról is). Néztem HWInfo-val logoltam a dolgokat, de nem nagyon láttam semmi furcsaságot, hirtelen változó adatot vagy hasonlót. (log). Eseménynaplóban is kerestem nyomát mi történhet, ott se volt semmi, még egy figyelmeztetés se, hiba meg végképp.
-
KubanitoS
veterán
válasz
racskobalazs #20035 üzenetére
Sok játék után jön ez elő? Nem melegszik túl? Monitor nélkül játssz a géppel egy órát, hogy lásd mit csinál.
-
racskobalazs
senior tag
válasz
racskobalazs #20034 üzenetére
Még egy kis extra, csak már kifutottam a szerkesztési időből:
Ilyenkor a kép úgy megy el, hogy a monitor szerint input sincs, de hang továbbra is van. -
KubanitoS
veterán
válasz
racskobalazs #20032 üzenetére
Szia!
A helyedben külön-külön tesztelném az eszközöket. Használd önállóan a laptopot, esetleg egy-egy játékkal is terheld le a gépet. Ugyanígy a monitort is kösd rá valamire és látni fogod csinálja-e valamelyik a gubancot. Ha nem, akkor lehet akár driver hiba is, de az elmondottak alapján a videokártya fogja bemondani az unalmast.
-
válasz
racskobalazs #18542 üzenetére
Semmi értelme nem volt a hibás io boatdrol és az említett szalagkábelről kellett volna.
De ha ezt kivetted és enélkül is van hang akkor az alaplapon, vagy a hdd boardon is van hiba
-
kreten67
senior tag
válasz
racskobalazs #18539 üzenetére
Az Asus X5xx széria, sajnos egy szarfészek, az Asus egy újabb szégyene. A hiba nem a kábeles végén lévő usb-s panelon van, hanem azon ahová a HDD csatlakozik. Az a sata board egy összepattintós csatlakozóval kapcsolódik, és itt van a hiba forrása. Ez a csati nem bírja a gép mozgatását, elgyötrődik sajnos és szinte mindegyik így végzi, de a legtöbb esetben a HDD-t veszti el a gép (ha jól emlékszem, ezen a boardon van egy realtek audio chip is) . Havi szinten kb:10 db ilyen gépet adnak be hozzám javításra ezzel a problémával, de szinte mindig a HDD amit elveszít a gép.
-
kreten67
senior tag
válasz
racskobalazs #18536 üzenetére
Az io-board átkötő kábelében, az az egy ér azért éget el mert zárlat van az io-boardon. Mielőtt kábelt cserélsz, a zárlatot kell orvosolni.
-
válasz
racskobalazs #18536 üzenetére
Szia.
Esetleg dobj már ide egy képet róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- LENOVO Legion 5 PRO - R7 5800H - 16" WQHD 165Hz 500nit - RTX 3060 6GB - 16GB / 1TB - SK bill
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest