- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
válasz
racskobalazs #20032 üzenetére
Sziasztok,
Próbálgattam kihúzva, magában stb, úgy tűnik, ha csak simán a laptop monitorja megy, akkor nem kapcsol le, viszont ha mind a kettő, akkor lekapcsol az is. (Vagyis ha a külső monitorról elmegy a kép, akkor a laptop monitorjáról is). Néztem HWInfo-val logoltam a dolgokat, de nem nagyon láttam semmi furcsaságot, hirtelen változó adatot vagy hasonlót. (log). Eseménynaplóban is kerestem nyomát mi történhet, ott se volt semmi, még egy figyelmeztetés se, hiba meg végképp.
-
KubanitoS
veterán
válasz
racskobalazs #20035 üzenetére
Sok játék után jön ez elő? Nem melegszik túl? Monitor nélkül játssz a géppel egy órát, hogy lásd mit csinál.
-
racskobalazs
senior tag
válasz
racskobalazs #20034 üzenetére
Még egy kis extra, csak már kifutottam a szerkesztési időből:
Ilyenkor a kép úgy megy el, hogy a monitor szerint input sincs, de hang továbbra is van. -
KubanitoS
veterán
válasz
racskobalazs #20032 üzenetére
Szia!
A helyedben külön-külön tesztelném az eszközöket. Használd önállóan a laptopot, esetleg egy-egy játékkal is terheld le a gépet. Ugyanígy a monitort is kösd rá valamire és látni fogod csinálja-e valamelyik a gubancot. Ha nem, akkor lehet akár driver hiba is, de az elmondottak alapján a videokártya fogja bemondani az unalmast.
-
válasz
racskobalazs #18542 üzenetére
Semmi értelme nem volt a hibás io boatdrol és az említett szalagkábelről kellett volna.
De ha ezt kivetted és enélkül is van hang akkor az alaplapon, vagy a hdd boardon is van hiba
-
kreten67
senior tag
válasz
racskobalazs #18539 üzenetére
Az Asus X5xx széria, sajnos egy szarfészek, az Asus egy újabb szégyene. A hiba nem a kábeles végén lévő usb-s panelon van, hanem azon ahová a HDD csatlakozik. Az a sata board egy összepattintós csatlakozóval kapcsolódik, és itt van a hiba forrása. Ez a csati nem bírja a gép mozgatását, elgyötrődik sajnos és szinte mindegyik így végzi, de a legtöbb esetben a HDD-t veszti el a gép (ha jól emlékszem, ezen a boardon van egy realtek audio chip is) . Havi szinten kb:10 db ilyen gépet adnak be hozzám javításra ezzel a problémával, de szinte mindig a HDD amit elveszít a gép.
-
kreten67
senior tag
válasz
racskobalazs #18536 üzenetére
Az io-board átkötő kábelében, az az egy ér azért éget el mert zárlat van az io-boardon. Mielőtt kábelt cserélsz, a zárlatot kell orvosolni.
-
válasz
racskobalazs #18536 üzenetére
Szia.
Esetleg dobj már ide egy képet róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged