- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
válasz
KubanitoS #20033 üzenetére
Szia, köszi a tippeket, kipróbálom.
A monitor lényegében vadi új, kb 1 hónapos sincs, a laptopot használtan vettem, eredeti vásárlás dátuma 2020 november, tavaly nyáron vettem át én. úgyhogy az sincs még 2 éves se, úgyhogy remélem nem akar itten rámhalni... (Az előző is asus, az most lesz 7 éves és tejesen tökéletesen működik...
)
Plusz1, nem tudom számít-e a témába, de néha a hanggal is baja van. Mármint régen az ilyen nagyon gyenge gépeknél tapasztaltam ilyesmit, mikor annyira terhelődik a gép, hogy még a hang is elkezd akadozni. Néha ilyen is előfordul, mondjuk olyankor a gép is megáll egy rövid időre. Külső USB hangkártyám van.
Plusz2, előző monitoron (~5 éves Samsung Curved FHD volt), pedig néha vibrált a kép. Valahogy akkor fel se merült bennem, hogy a laptop lehet a gond, azért cseréltem le mert gondoltam a monitor. S végül is, ez nem vibrált még egyszer se....
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #19984 üzenetére
ahogy előbb irtam egyáltalán nem biztos h a töltőd szart be, sokkal valószinübb hogy a töltőcsatlakozó. 10 lenovóból 9-ben az döglik meg először.
nem lennék meglepve ha újra müködne a korábbi töltőd miután csatlakozót cserélsz a laptopban.
hardveraprón keress rá a laptop tipusára, hátha bontanak egy ugyanolyat és kérdezd meg h megvan-e még a töltőcsatlakozó.arra a kérdésedre h milyen töltőt vegyél: mindig saját márkás eredetit. az utángyártott szaroknak hig a leve.
-
kreten67
senior tag
válasz
KubanitoS #19978 üzenetére
Utángyártott hulladék töltő kihúzott egy évet ? Szép teljesítmény!
Nos inkább kerüld az utángyártott tápokat, különösen ha AKYGA felirat van rajta.
A Lenovo Yoga Tab amit eddig láttam microUsb-vel töltődött, vagy egy 4×1.1-es kerek tápaljzattal az oldalában a kör alakú felület közepében. -
ggabor55
csendes tag
válasz
KubanitoS #15538 üzenetére
A vásárlás után nem volt vele ilyen probléma. Kipróbáltam azt, hogy bootolok USB-ről Ubuntut, de sajnos akkor is ugyan azt a hibát produkálta. Külső, (USB-s) billentyűzettel nem fordul elő a hiba. A jelek alapján nagyon úgy néz ki hogy a billentyűzet, mint HW a hiba oka. Kivettem, kitisztítottam (bár nem nagyon volt mit), de az se segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest