Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
piadex2
senior tag
Hello!
Nem mással sem okés.
Amúgy alapértelmezésben wifi routerről megy. Tegnap, mikor nem ment routerről, akkor a telefonomről próbáltam wifizni, de arról sem ment.Az előző fórumos hozzászólásomat közvetlen telefonról írtam, nem gépről.
Most (ma, 12:28) véletlenül megy a wifi kapcsolat a gépemen.
Természetesen szinte biztos, hogy rövid időn belül megint bemondja az unalmast.
Kábelről még nem próbáltam: sem USB (telefon), sem ethernet.
Tippek, ha megint jelentkezik a baj?
Lehet, hogy poros belül nagyon (kontakt hiba)? Lehet, hogy wifi modult kell cserélni? (sata jellegű (de nem az) csatlakozóhoz van csatlakoztatva a wifi modul amúgy)
Kösz előre is.
Üdv,piadex2
-
Andika80
csendes tag
Következő rejtély az életemben
Medion 95300 megvettem csikzott a képe tipikus vga tünetek letöröltem a ezközkezelöban letöröltem a vga vezérlő ilesztöjét és azöta kb 3 hónapja tiszta a kép egyszer sem csíkoz Van amelyik videonál késik a kép a hanghoz képest de ez is ritka ezközkezelő jelzi hogy nincs illesztöprogram és az ezköz nem működik.
Úgyan ez a típusu gép mert kettő van úgyan azzal az illesztövel hibátlanul megy ez mitől lehet? -
Andika80
csendes tag
Msi s270 ms 1050
Lenne egy nagyobb gondom hátha nem azt mondod hogy alaplap híba a gépen egy usb sem megy iletve ha csatlakoztatsz valamit nem ismeri fel.Egyszer adig kilodtam vele illesztöprogram,ujratelepités,minden ami ilyenkor szokás,hogy elindult minden usb 3 napig hibátlanul ment aztán megint ugyan az a híba.expresscard műkődik benne de csak az.
a feszültségel lehet gond,táp ellátási hiba? -
Worm40000
csendes tag
-
Sera26
aktív tag
-
kkoornel
csendes tag
Ott már beállítottam mindent, de ennek ellenére teljesen máshogy működik miközben az előző hsz-t irtam, aközben is váltakozott a képernyő fényereje.
Ha a laptopot az ölembe veszem akkor kiírja hogy kihuztam a kábelt pedig nem is. vagy forditva ha lerakom az asztalra akkor kijeli hogy töltőn van, pedig a kábel ott maradt a helyén. -
ohcard
tag
Megbeszélem vele, mert ő abszolút nem ért hozzá...
Illetve, a faluban eléggé gyakori az, hogy ha csak 1-2 másodpercre is, de elmegy az áram...
Amilyen szerencsés szoktam lenni, az ilyen dolgokkal, tuti pont akkor szívnám meg...Mondjuk ha csak 1-2 perc, akkor azért elég valószínűtlen...
-
mutyi
senior tag
Jelentem megoldódni látszódik a probléma.
Előbb mégegyszer nekifutottam a google-vel a megoldásnak és találtam egy fórumot, ahol hasonló problémáról esik szó,csak ott azt írták, hogy elveszíti a jelet.
A megoldás: az Intel Centrino 1030-as valami új dolgot használ,(nem sikerült lefordítanom annyira)
Lényeg a lényeg, hogy hiába van nekem N-es routerem, a 1030-as kártyának a beállításainál át kell állítani azt a részt, hogy nem engedélyezem az N-es működést.
Azaz most csak G-ként működsik, viszont kutya baja.
Ez azért kurva nagy szívás, mert ezek szerint feleslegesen járt szervízben, hiszen ugyanolyan hibával jött vissza és nem is állították át, valszeg nekik a benti rendszerükkel működhetett.
Na most újra felteszem rá a 64 bites verziót és megnézzük azzal is.
Akinek ezek után van ötlete, hogy milyen drivert tegyek fel,amivel működik normálisan N-esként is, kérem jelezze. -
Bloodrayne2
tag
Helló!
Csatlakoznék kali hozzászólásához,én sztem is lehet ki kellene takrítani a lapost,emrt nemrég járt nekem is a kezembe egy olyan lapos,ami alapjáraton úgy ment a ventije mint az állat
és egyszer e is állt.Egy alapos takarítás és olyan csendes lett a gép,hogy rá se lehetett ismerni
-
Quaresma
aktív tag
Melegedést nem hiszem. A laptophoz van egy külső VGA (graphic booster) ezt rákötve használom ugye. Az kifejezetten hideg. A gép pedig ha rögtön bekapcsolás után indítom a játékokat akkor is szaggat. Ráadásul ugye mint írtam ez nem folytonos dolog, hanem ilyen 20-30 másodpercenként jön elő addig tökéletesen megy minden majd beszaggat 5-10 másodpercig nagyon keményen ..majd utána hirtelen begyorsul és megy rendesen..már szinte mindent próbáltam :S
Talán ez az oldal foglalkozik hasonló problémával, de sajnos ennyire nem értek hozzá, hogy letudjam fordítani.
http://forum.ts.fujitsu.com/forum/viewtopic.php?f=91&t=40793
Ami érdekes ,hogy a gép korábban rendesen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest