- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, van egy kb. 1.5 éves Packard Bell TK81 laptopom ami ma produkált egy hibát. Készenlétből ahogy felébresztettem a gépet csak szürke csíkos kép volt a kijelzőn, aztán a gépet újraindítottam de nem történt változás, majd kb. egy perc múlva már a színeket láttam rajta és szép lassan egyre tisztábban megjelent a kép (közben vibrált egy picit és elmosódott volt), végül kb. 2 perc után teljesen rendben volt a kép. Aztán most filmnézés közben megint eljátszotta, elkezdett kifehéredni, majd megjavult. A gép viszont nem fagy le, a film is ment tovább. Rá dugtam külső monitorra is az egyik ilyen csíkozásnál ott jó kép volt akkor is, de pár mp múlva a laptopon is visszajött. A kérdésem, hogy szerintetek ez videokártya vagy inkább kijelző hiba lesz? Volt már dolgom pár vga hibás laptoppal és azok is hasonló tüneteket produkáltak, viszont azok ilyenkor le is fagytak mindig ill. azoknál is volt olyan h monitorra épp jó képet adott..
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szüksége, adott egy HP 620-as noti, amin windows8 van és egy mostanában történt újratelepítés óta sokszor azt játssza, hogy kikapcsoláskor/újraindításkor lefagy a kikapcsolás felirat közben ill. akkor fagy még le gyakran amikor wifire kapcsolódnak vele. Viszont eddig soha máskor, csak kikapcsoláskor ill. wifire kapcsolódáskor. Eleinte arra gondoltunk, hogy kevés a hely a vinyón esetleg, vagy a win8-al van gond, de azóta már kb. 5-ször újra lett telepítve illetve teljesen formázva és újra partícionálva is lett és hely is van. Magával a window8-al nem kéne, hogy problémája legyen, mert kb. az előző félévben is gond nélkül működött vele. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Packard Bell Easynote TK36 típusú laptopom és tegnap leszedtem a gyártól honlapjáról a legfrisebb BIOS-t, majd elindítottam win8 alól, mindent úgy csináltam ahogy írták, de amint elindítottam fehér lett a képernyő és nagyon felpörgött a hűtés. Vártam vele kb. egy órát, majd kiszedtem az aksit, mert gondoltam már úgy sem csinál semmit, másrészt meg már aludni is szerettem volna és piszok hangos volt. Jelenleg nem reagál semmit a bekapcsoló gombra és a led sem világít ha bedugom a töltőt.
Van valakinek ötlete esetleg hogyan lehetne megcsinálni ill. hol és mennyiért?
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, van egy IBM R40-es notim a következő hibával: kis idő után lefagy, van mikor újraindításnál vagy bekapcsolásnál nem ad képet a kijelzőre, viszont most több mint fél órája futtatom rajta az Everest rendszerstabilitás tesztjét ami mindent terhel és még idáig nem fagyott le, de mióta elindítottam hozzá sem értem, csak az asztalon van tehát nem volt megmozdítva azóta. Ebből arra következtetek hogy csak akkor fagy ha picit is mozdítok rajta, szóval biztos h valami érintkezési baja van. Szerintetek mi lehet ez a hiba konkrétan és mennyire súlyos vagy hogyan lehet javítani?
-
Brianiac
aktív tag
válasz
NEMO1968 #3477 üzenetére
Wáááá
El se hiszem, tényleg csak driver baj volt, ezt nem gondoltam volna, főleg hogy a Win7 ált. felismer mindent, meg a frissítésekkel leszedett valami hangkártya drivert is és külső eszközökre is adott hangot, így már majdnem biztos voltam benne hogy hardveres gond van. Aztán most kerestem egy drivert és 5 perc alatt sikerült megcsinálni.Köszi még egyszer!
-
Brianiac
aktív tag
válasz
NEMO1968 #3471 üzenetére
Köszi a tippeket
. Ma vagy holnap nekiesek, hátha nincs nagy baja, szét szedni még eddig nem volt kedvem de lehet muszáj lesz. Mert épp másik hangszóróm is lenne bele, csak ez pont az a típus ami nagyon hülyén van össze rakva és szanaszét kell bontani, szóval egy félnapos meló. Remélem csak driver hiba lesz.
-
Brianiac
aktív tag
Erre valaki?
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
Van egy FS Amilo Pi1505 notebookom, olyan hibával hogy a beépített hangszórói nem szólnak valamiért, külső hangeszközre viszont ad hangot, szóval gondolom nem driver hiba
A gép mielőtt hozzám került úgy egy hónapot állt, tehát nem használták azelőtt, viszont szóltak rendesen a hangszórói, de nálam meg sem mukkan.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond??
-
Brianiac
aktív tag
Üdv
Adott egy Amilo La1703 aminek a képernyője néha vibrál egy kis ideig, de nem mindig csinálja. A kérdésem az lenne hogy ez mitől van, mit kell benne cserélni? Én inverterre tippelnék, de mivel nem nagyon értek hozzá ezért kérdezlek titeket. Remélem h nem kijelző v. alaplaphiba.
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Zsolti1987 #2031 üzenetére
Értem, köszi az info-t. És ezt lehet javítani pl. szervízben, mondjuk újraforrasztani ilyesmi???
Vagy pedig muszály kompletten alaplapot cserélni?
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Brianiac #2029 üzenetére
Még az előzőhez: Van hogy elég sokat szokott menni a gép, v.mikor 1-2 napot folyamatosan vagy készenlétben, de olyankor nincs nagyon terhelve ált. csak a torrent megy meg böngészek max. Everest szerint az üzemidő: 50 nap, az üzemszünet pedig: 70nap.
Illetve még annyit h a gép mindig gépelés közben szál el, tehát akkor ha írok v.mit, tehát kb. ilyen 5-10 percet bir ki.
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is segítség kellene! A laptopom a következő: Fujitsu Siemens Amilo Li1705, kb. 2,5 éves lehet, Op. rendszer: alapból Vista-val adták, de én Windows 7 ultimate-el használom, csak Vista-s driverekkel. A probléma ma jelentkezett először, eddig nem volt vele semmi különösebb gond, ill. csak apróbbak amit az op. rendszernek tudtam be (pl. fagyás stb.).Tehát a probléma: ma mikor felnyitottam nem adott képet, így hosszan nyomtam a kikapcsot, kikapcsolt majd bekapcsoltam a gép ment a hűtés stb., de képet nem adott, még egy kikapcs és bekapcs után bekapcsolt rendesen és képet is adott, de mikor elkezdtem gépelni egy e-mailt kifagyott és semmire sem reagált, megint kikapcs majd bekapcsnál megint nem adott képet sokszori próbálkozásra sem. Aztán kicsit később megint megpróbáltam bekapcsolni és sikerült lett kép stb. de megint gépeltem valamit és megint kifagyott aztán bekapcs után megint nem volt kép, szóval hol van kép hol nincs.
Az az érdekes viszont h amikor nem ad képet akkor sz.tem be se tölt a rendszer, mert ahogy nézem a ledeket a proci nem dolgozik, caps lockot bekapcsolnám akkor sem gyullad ki a led semmi, meg hangja sincs h be bootolt volna. Először a kijelzőre gyanakodtam de az tuti h jó, most a proci vagy alaplap hibára gondolok de nem tom h melyik lehet mert egyszer bekapcsol megy rendesen, de aztán elkezdek gépelni v.mit és kifagy, vagy pedig újraindul, aztán vagy be tudom kapcsolni vagy nem ill. mindig bekapcsol a hűtés stb. csak kép nincs, meg a rendszer nem tolt be.
Gondoltam már arra is h esetleg az op. rendszerrel van gond, mert néha csinált olyat régebben h a képernyős illesztő 1mp-ig nem válaszolt stb. ami azért lehetett mert Windows 7 van a gépen Vista-s driverekkel. Meg az is eszembe jutott már h ment jó párszor akksiról a gép, és mikor lemerült mindig csak natúr elszállt nem jelzett semmit, csak egyszerűen nem kapott áramot a gép mert szar az akksi, és lehet h ez vezetett valmelyik alkatrész meghibásodásához?
Segítsetek pls h mi lehet a baja alaplap, proci, op.rendszer esetleg v.mi más? Mert csak ez az egy gépem van, és másról nem tudok tanulni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest